11 Nis 2018 #1 bahalax B Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI linki yapıştırıyorum fakat olmuyor nedenini bilen varmı acaba Ekli dosyalar 123.PNG 94.5 KB · Görüntüleme: 54
11 Nis 2018 #2 Niklausy Süper Üye Katılım 31 May 2017 Mesajlar 783 Çözümler 2 Tepki puanı 148 Ödüller 8 9 HİZMET YILI bahalax' Alıntı: linki yapıştırıyorum fakat olmuyor nedenini bilen varmı acaba Genişletmek için tıklayın ... Dediklerimi sıra ile uygula. İlk olarak onay sistemini yap.(eğer olmuyorsa başka tarayıcı deneyebilirsin.) sonra Yaptıktan hemen sonra oluşan ADS onay uygulamasını sil ve tekrar yap olmazsa özelden yaz yardımcı olmaya çalışabilirim Oyla 0 Olumsuz oyla
bahalax' Alıntı: linki yapıştırıyorum fakat olmuyor nedenini bilen varmı acaba Genişletmek için tıklayın ... Dediklerimi sıra ile uygula. İlk olarak onay sistemini yap.(eğer olmuyorsa başka tarayıcı deneyebilirsin.) sonra Yaptıktan hemen sonra oluşan ADS onay uygulamasını sil ve tekrar yap olmazsa özelden yaz yardımcı olmaya çalışabilirim
11 Nis 2018 #3 screamwashere S Üye Katılım 24 Haz 2016 Mesajlar 36 Tepki puanı 4 9 HİZMET YILI Bence indirdiğin çerezler ve eklentilerdendir kardeşim onları kaldırıp yapmayı dene. İyi günler iyi forumlar Oyla 0 Olumsuz oyla
Bence indirdiğin çerezler ve eklentilerdendir kardeşim onları kaldırıp yapmayı dene. İyi günler iyi forumlar
11 Nis 2018 Konuyu başlatan #4 bahalax B Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI screamwashere Çok teşekkürederim uzatılardan olucağı hiç aklıma gelmemişti Düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla