kardeşimBir sistem topladım arkadaşlar almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok açık olmak gerekirse sistemler hakkında o yüzden sizlere danışayım dedim kalitesini belirtebilirmisiniz?
BEN BU SİSTEMLER KONUSUNDA CİDDİYİM YORUMLARDA BOŞ BOŞ YORUM YAPMAYIN DİREK REPORT EDERİM ÇEKİLİRİM.
Sistem Link :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bir sistem topladım arkadaşlar almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok açık olmak gerekirse sistemler hakkında o yüzden sizlere danışayım dedim kalitesini belirtebilirmisiniz?
BEN BU SİSTEMLER KONUSUNDA CİDDİYİM YORUMLARDA BOŞ BOŞ YORUM YAPMAYIN DİREK REPORT EDERİM ÇEKİLİRİM.
anakartı ve remleri yükseltsen daha yiy olur işlemciyi desteklemezBir sistem topladım arkadaşlar almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok açık olmak gerekirse sistemler hakkında o yüzden sizlere danışayım dedim kalitesini belirtebilirmisiniz?
ekra nkartın işlemcin uçarım diyor sen anakartla ram seçimin ile uçmayın diyorsun bu sitemle intel işlemci alacaksan mag z390 anakart filan al işlemcin çok iyi ram ise 3200mhz ramleren al corsaır bendeki ozaman 10 yıl idare eder seniBir sistem topladım arkadaşlar almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok açık olmak gerekirse sistemler hakkında o yüzden sizlere danışayım dedim kalitesini belirtebilirmisiniz?
kardeşim daha yararlı şeyler yazmanyı tercih et yorum kasma lütfen
Aslında 2080ti ı gereksiz görüyorum sizce?Kasaya tam 15k mı harcayacaksın ?
ekra nkartın işlemcin uçarım diyor sen anakartla ram seçimin ile uçmayın diyorsun bu sitemle intel işlemci alacaksan mag z390 anakart filan al işlemcin çok iyi ram ise 3200mhz ramleren al corsaır bendeki ozaman 10 yıl idare eder seni
Kasaya tam 15k mı harcayacaksın ?
Gereksiz zaten biraz kısmanı tavsiye ederim rx 5700xt alırsan yeterlidir hatta 5600xt'de f-p ürünüAslında 2080ti ı gereksiz görüyorum sizce?
Gerçekliği bakımından benimde şüphelerim yok değilKasaya tam 15k mı harcayacaksın ?
Gerçekliği bakımından benimde şüphelerim yok değil)
tamam dostum niye bu kadar alındın? paran varsa güle güle kullan senin cevabına mı alıntı yaptım ki ?2bin liraya en fazla nekadar pc toplayabilirim param var ki alıyorum saçma sapan yorumlar yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?