Öncelikle senin sistem emekli olmak istiyor.2.el alma çünkü genelde madencilikten çıkma yorulmuş ekran kartlarını satıyorlar.HDD devri bitti artık.SSD al.Lol-valorant-gibi oyunları 8 gb ram kurtarıyor.Pubg gibi oyunlar oynucaksan 16 gb şart.8 gb oyun,yaklaşık 2 gb sistem toplam 10gb.16 gb alırsan fps drop yemessin.Ekran kartı en az gtx 1650,işlemci ryzen 3 3600 olursa sıkıntı yaşamadan bu oyunları oynarsın.Senin maddi durumuna göre daha yüksek oyunlar istiyorsan bu sistemlerin üstlerini alabilirsin.Arkadaşlar bilgisayarımın ozelıklerı resimlerde mevcut lolde 100fps stabil oynuyorum ama artık yetmediğinin farkındayım 200fps rahat olsun istiyorum. sizce nasıl bir yol izlemeliyim 2.el ekran kartı öneriyormusunuz öneriyorsanız ne almalıyım hdd ömrü doldu başlangıçta smart hatası almakdayım disable ile devam ediyorum şimdilik hdd mi alayım ssd mi onda öneriniz marka gb öneriniz nedir.bu işlemciyle yola çıkılırmı 2.el mi parça alayım 0 mı yoksa pc yi gözden çıkarıp 0dan mı toplayayım yanlış yere konu açtısam sımdıden kusura bakmayın
işlemci değiştirsem belkıde bu anakarta uyum sağlamıcakÖncelikle senin sistem emekli olmak istiyor.2.el alma çünkü genelde madencilikten çıkma yorulmuş ekran kartlarını satıyorlar.HDD devri bitti artık.SSD al.Lol-valorant-gibi oyunları 8 gb ram kurtarıyor.Pubg gibi oyunlar oynucaksan 16 gb şart.8 gb oyun,yaklaşık 2 gb sistem toplam 10gb.16 gb alırsan fps drop yemessin.Ekran kartı en az gtx 1650,işlemci ryzen 3 3600 olursa sıkıntı yaşamadan bu oyunları oynarsın.Senin maddi durumuna göre daha yüksek oyunlar istiyorsan bu sistemlerin üstlerini alabilirsin.
(lol-valorant için ucuz sıkıntı çıkarmayan sistem 1050ti ryzen 3 3600 8gb ram ssd bunlar işini fazlasıyla görür)
ssd kısa vadede işini görür ama bu anakarta işlemciye yeni parça almanı önermem darboğaz yapar zaten baştan yeni pc dizebilirsin paran olunca.Arkadaşlar bilgisayarımın ozelıklerı resimlerde mevcut lolde 100fps stabil oynuyorum ama artık yetmediğinin farkındayım 200fps rahat olsun istiyorum. sizce nasıl bir yol izlemeliyim 2.el ekran kartı öneriyormusunuz öneriyorsanız ne almalıyım hdd ömrü doldu başlangıçta smart hatası almakdayım disable ile devam ediyorum şimdilik hdd mi alayım ssd mi onda öneriniz marka gb öneriniz nedir.bu işlemciyle yola çıkılırmı 2.el mi parça alayım 0 mı yoksa pc yi gözden çıkarıp 0dan mı toplayayım yanlış yere konu açtısam sımdıden kusura bakmayın
hocam 1 incisi hazır sistemler de internet üzerinden bahsediyorum tek tek kendi topladın deyil parçalar eski oluyor ve garantisi olmuyoro zmn hazır sistem almak daha mantıklı 5 6 bıne
kanka nasıl 100 fps stabil alıyorsun bende gt730 i5-10400f var 50 fps üstü veya altı alıyorunArkadaşlar bilgisayarımın ozelıklerı resimlerde mevcut lolde 100fps stabil oynuyorum ama artık yetmediğinin farkındayım 200fps rahat olsun istiyorum. sizce nasıl bir yol izlemeliyim 2.el ekran kartı öneriyormusunuz öneriyorsanız ne almalıyım hdd ömrü doldu başlangıçta smart hatası almakdayım disable ile devam ediyorum şimdilik hdd mi alayım ssd mi onda öneriniz marka gb öneriniz nedir.bu işlemciyle yola çıkılırmı 2.el mi parça alayım 0 mı yoksa pc yi gözden çıkarıp 0dan mı toplayayım yanlış yere konu açtısam sımdıden kusura bakmayın
grafikler düşükte tf de 100 fps başlangıçda 150 160 fps ekran fotosu atabılrım 50 fps hile ile alıyorsundur bnce dıcem oda ımkansız knka ayarların skntılı yada pcde skntı var seninkanka nasıl 100 fps stabil alıyorsun bende gt730 i5-10400f var 50 fps üstü veya altı alıyorun
50 FPS normal değil. Virüs taraması yapar mısın? (Tabii ki, ayarları en yüksekte oynamıyorsan)kanka nasıl 100 fps stabil alıyorsun bende gt730 i5-10400f var 50 fps üstü veya altı alıyorun
1650 ile 2080 fiyatları nasıl neredeyse aynı? farklı dünyalarda mı yaşıyoruz. 2080 25bin tl artı olarak i3 9.nesil ile 2080 veya 3080 beslemek de mümkün değil. insanlara yanlış bilgi vermeyinhocam ram 16 gb en az işlemci i5 altı bakma minumum i3 9. nesil olsun ekrankartı 2080 yada 3080 olabilir zaten 1650 le 2080 fiyatları nerdeyse aynı ssd olarakda uygun fiyata 1T tavsiye ederim
1920:1080p oynuyorum diğer herşey en düşükte ve kapalıHocam, anakartınız eski olduğu için desteklediği işlemciler de yeterli değil. Anakartınızı değiştirmenizi öneririm. Yeni bir anakart seçmek için bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Ryzen 5 5500 işlemciyi öneririm, arkadaşım da kullanıyor ve oldukça memnun.
Post automatically merged:
50 FPS normal değil. Virüs taraması yapar mısın? (Tabii ki, ayarları en yüksekte oynamıyorsan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?