Seçkin Üye
elindeki ekran kartı ve işlemciyi sat. ekran kartı olarak Gtx 1660 süper gaming oc ve ya 1660 ti alabilirsin
işlemci olarak amd ryzen 5 3600 alabilrisn ramleri satıp üstüne para koyup 2x8 GB 3200 ve ya 3600 mhz ram alabilrisn hazır pc seninkisi belli usta eski parçaları satınca gelecek olan gelir ve elindeki bütçeyi kullanarak çok güzel bir update yapabilirsin
Gtx 1660 süper gaming oc ile ryzen 5 3600 iyi seçim olur ilerde bı tık daha iyi ekran kartınada geçebilirsin
teşekkür ederim kardeşim uyarı için yorum kasmak gibi bir derdim yok hani sadece tavsiyede bulundum ve yorumu düzenledim burda asabi konuşman çok maantıksız ve gereksiz olmuş düzgün bir şekilde uyarman yeterliyliArkadaşım öneride bulunurken biraz araştırın insanları yanlış yönlendirmeyin PARA verecek PARA boşa insanların ahını almayın.
- GİGABYTE A320M-S2H-CF anakart Ryzen 5 3600 Desteklemediği gigabyte 'ın sitesinde yazmakta ,
-Hadi bios modifiye ile bir şekilde ryzen 5 3600 'ü anakarta tanıttığını varsayalım ki normal kullanıcıların pek uğraşmak yapmak istemeyeceği işlemler bunlar, Yapsa bile a320 Yongasetli anakartlar giriş seviyesi anakartlar olduğundan Vrm kapasiteleri kısıtlı , 3600 'ün çalışma frekanslarında düşme yapabilir/yapmayadabilir.
Sonuçta Anakart Resmi açıklamada desteklemiyor yazıyor macera aramaya gerek yok, yorum yazarken heleki senden yardım/tavsiye isteyen bir insana yanlış bilgi vererek parasının çöp olmasına neden olmak burda mesaj kasmandan daha değerli değil emin ol.
Ekli dosyayı görüntüle 58143
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 58144
Gtx 1660 süper gaming oc ile ryzen 5 3600 iyi seçim olur ilerde bı tık daha iyi ekran kartınada geçebilirsin
teşekkür ederim kardeşim uyarı için yorum kasmak gibi bir derdim yok hani sadece tavsiyede bulundum ve yorumu düzenledim burda asabi konuşman çok maantıksız ve gereksiz olmuş düzgün bir şekilde uyarman yeterliyli
anakartı yanlış okumuşum kardeşim ne bu ön yargıBilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara ister istemez asabileşiyorum , ne yaparsın işte kişilik.
anakartı yanlış okumuşum kardeşim ne bu ön yargı
ders çalışıyodum o sıra baktım daha yeniyim burada ki gelip burda kimseye yanlış bilgilendirmeye niyetim yok gelip burda anakart modelini yanlış söyledim diye hayla sızlanmaya devam edicekmisin yoksa sadece yaptıgım hatayımı söyliyeceksin ?Gerçekten okudun mu ki yanlış okuyasın beratbabaxx
ders çalışıyodum o sıra baktım daha yeniyim burada ki gelip burda kimseye yanlış bilgilendirmeye niyetim yok gelip burda anakart modelini yanlış söyledim diye hayla sızlanmaya devam edicekmisin yoksa sadece yaptıgım hatayımı söyliyeceksin ?
16 ya zatenRam kesinlikle 16 yapmalısın işlemcin biraz düşük kalmış en az ryzen 5 2600 işini görecektir ekran kartına para harcamak yerine oc yapabilirsin
soruya soryla cevap vermeye devam etAnakart modelini yanlış mı söyledin ki sen ?
Sen dersini çalışmaya devam et beratbabaxx12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?