Sistem geliştirmeyi planlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
soruya soryla cevap vermeye devam et

Beratcım birincisi sen anakartı yanlış okumadın bunu anla tamam mı ?
ikincisi sen işlemci önerisinde bulundun yazında bunu da anladın mı ?
üçüncüsü ben senin önerdiğin işlemci uyumsuz yazdım bunu da anla artık , hem bilgin hemde yok yanlış okudum anakart modelini felan yazıyorsun.

Bilgi sahibi olmadığın konularda yanlış fikirler sunmak gibi bir zorunluluğun yok. İlla yorum yapmak zorunda değilsin yani. Bilgi sahibi olduğun konulara yorum yap. En azından yanlış yönlendirmemiş olursun insanları. Bundan sonra yazsanda seni dikkate alıp cevap yazmayacağım iyi dersler sana.

Üye
5 HİZMET YILI
Beratcım birincisi sen anakartı yanlış okumadın bunu anla tamam mı ?
ikincisi sen işlemci önerisinde bulundun yazında bunu da anladın mı ?
üçüncüsü ben senin önerdiğin işlemci uyumsuz yazdım bunu da anla artık , hem bilgin hemde yok yanlış okudum anakart modelini felan yazıyorsun.

Bilgi sahibi olmadığın konularda yanlış fikirler sunmak gibi bir zorunluluğun yok. İlla yorum yapmak zorunda değilsin yani. Bilgi sahibi olduğun konulara yorum yap. En azından yanlış yönlendirmemiş olursun insanları. Bundan sonra yazsanda seni dikkate alıp cevap yazmayacağım iyi dersler sana.
birader sg

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
XFX RX 590 OC+ Fatboy RX-590P8DFD6 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı
AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
Corsair Vengeance 16GB 3000MHz DDR4 CL16 CMK16GX4M1D3000C16 Ram
elindeki parçaları satabiliyorsan satıp yerine elindeki parayla birlikte birazcık belki fazlasını koyup bunları alabilirsin, amd ekran kartı için ön yargın olmasın amd gariban dostudur.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ramin 16 olması şart bence onun dışında pek bi eksiklik göremedim

Üye
5 HİZMET YILI
Reis hiç yükseltmeyle uğraşma direk elindeki pcyi piyasaya göre sat satıcaksan erken sat dolar düşüyor haberin ola ordan çıakn parayı bütçene ekle git oyuncu , yayıncı pc al üstüne kendi monitörünün yanına 1mönitör daha kur çok kolaylaşır işin rahat ol ekran kartına sadece 5000 para verme değmez. Tüm sistemini yükselt veya dediğim gibi yeni pc al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...