Uzman Üye
dolar 7.40 ve düşeceğini sanmıyorumiyi ama biraz pahalı sanki buna veriecek para maksimum 5 olmalı
yazma okuma hızları arasında ciddi fark var hocam?m2 yerine 1tb ssd almanız daha mantıklı
Samsung 860 QVO 1TB 550MB-520MB/s Sata 3 2.5" SSD (MZ-76Q1T0BW)
knk araştırdım en uygun bunu buldum beklesem belki indirm yakalayabilirdim ama acil lazım oldugu kadar artkdaha uygun fiyata bulabilirdin dostum
anakart biraz kötü seçim olmuş onun yerine b450m-k alsan daha iyi olurdu neyse hayırlı olsun bir de işlemciyi ryzen 5 3600 yapıp m2den düşürebilirdin ve ssdlerde her zaman samsung markayı almaya çalışın en iyisi samsung. ( ha bu arada b450m-k dedim de benim dediğimi alıp ordan işlemciye yatırırdın. )
knk hazır sistem oldugu için parçaları istediğim gibi ayarlayamadım 3500x alcaktım yoktu. anakartlarla zaten aram yok birazda fp odaklı seçtiğim için markalarda çok iyi değil normal olarakanakart biraz kötü seçim olmuş onun yerine b450m-k alsan daha iyi olurdu neyse hayırlı olsun bir de işlemciyi ryzen 5 3600 yapıp m2den düşürebilirdin ve ssdlerde her zaman samsung markayı almaya çalışın en iyisi samsung. ( ha bu arada b450m-k dedim de benim dediğimi alıp ordan işlemciye yatırırdın. )
link var mı knkabence o fiyata daha iyi bilgisayar alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?