yeni zaten kanka 1 hafta önce kaliteli sürdümişlemcinin macununu yenile kardeşim.
kanka hileyle alakası varmı bilmiyorum da hile açmasamda sistem kesintisi diyoreğer hileyle cpu yükseliyorsa normal çünkü benden aynı sıkıntı var hileyi kapadım epey düşüyor cpu ama hile açınca yükseliyor hileden kaynaklı olabilir
o zaman driver felan kurarken pc virüs almışta olabilir ama gerçi formattan sonra bazen cpu yüksek çalışır bende hep öyle oluyor böyle 2-3 defa reset attıp bios pilini çıkarım 2-3dk bekleyip takıyorum düzeliyor bazı pclerde kronik sen bi dene bakalım belki sendede düzelir pc marka toshiba mı acabayeni zaten kanka 1 hafta önce kaliteli sürdüm
Post automatically merged:
kanka hileyle alakası varmı bilmiyorum da hile açmasamda sistem kesintisi diyor
yok toplama msı7788 anakart ddr3o zaman driver felan kurarken pc virüs almışta olabilir ama gerçi formattan sonra bazen cpu yüksek çalışır bende hep öyle oluyor böyle 2-3 defa reset attıp bios pilini çıkarım 2-3dk bekleyip takıyorum düzeliyor bazı pclerde kronik sen bi dene bakalım belki sendede düzelir pc marka toshiba mı acaba
Arkadaşlar sadece pubg oynuyorum oda cpu yiyyor normalde kasmıyordu ama görev yöneticisini açtığımda anlık %100 cpu kullanımı diyor ve sadece sistem kesintileri yiyyor
intel core i3 3250 3.5 ghz amd hd 6570 ekran kartı var
öncelikle 1 tb harddisk 0 yeni takıldı
virüs yok.
güncelleme ile alakası yok onu zaten denedim
güç kaynağı yeterli
başka hiçbir uygulama cpu yemiyor
direc x felan filan tüm herşey güncel
format dan öncede denedim format atıpda
başka çözüm yolu bilen varsa yazssın.
pc kendini resetliyormu ? aynı sorun bende de var ve pc kendini resetliyorArkadaşlar sadece pubg oynuyorum oda cpu yiyyor normalde kasmıyordu ama görev yöneticisini açtığımda anlık %100 cpu kullanımı diyor ve sadece sistem kesintileri yiyyor
intel core i3 3250 3.5 ghz amd hd 6570 ekran kartı var
öncelikle 1 tb harddisk 0 yeni takıldı
virüs yok.
güncelleme ile alakası yok onu zaten denedim
güç kaynağı yeterli
başka hiçbir uygulama cpu yemiyor
direc x felan filan tüm herşey güncel
format dan öncede denedim format atıpda
başka çözüm yolu bilen varsa yazssın.
resetleme yok kanka oyunda anlık kasmaya sebebiyet veriyor yoksa sıkıntı yokpc kendini resetliyormu ? aynı sorun bende de var ve pc kendini resetliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?