25 Ağu 2019 #1 bastic_k B Seçkin Üye Katılım 7 May 2018 Mesajlar 423 Çözümler 2 Tepki puanı 105 8 HİZMET YILI Arkadaşlar yakın bir zaman önce format attım ve bir sorunum oluştu , sistem kesintileri cpunun %60 gibi bir miktarını yiyordu combofix yaptım driverleri güncelledim advanced systemcare ile düzeltmeye çalıştım olmadı ne yapıcağım
Arkadaşlar yakın bir zaman önce format attım ve bir sorunum oluştu , sistem kesintileri cpunun %60 gibi bir miktarını yiyordu combofix yaptım driverleri güncelledim advanced systemcare ile düzeltmeye çalıştım olmadı ne yapıcağım
25 Ağu 2019 #2 eskadem Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM Seçkin Üye Katılım 13 Mar 2018 Mesajlar 353 Çözümler 1 Tepki puanı 102 Ödüller 7 Sosyal 8 HİZMET YILI msconfig'den başlangıç kısmında gereksiz olanların tik'ini al ben anca bu kadar yardımcı olabilirim onun dışında pek bilgim yok Post automatically merged: 25 Ağu 2019 eskadem' Alıntı: msconfig'den başlangıç kısmında gereksiz olanların tik'ini al ben anca bu kadar yardımcı olabilirim onun dışında pek bilgim yok Genişletmek için tıklayın ... işe yarar mı ondanda emin değilim ama az buçuk katkısı olacağına eminim
msconfig'den başlangıç kısmında gereksiz olanların tik'ini al ben anca bu kadar yardımcı olabilirim onun dışında pek bilgim yok Post automatically merged: 25 Ağu 2019 eskadem' Alıntı: msconfig'den başlangıç kısmında gereksiz olanların tik'ini al ben anca bu kadar yardımcı olabilirim onun dışında pek bilgim yok Genişletmek için tıklayın ... işe yarar mı ondanda emin değilim ama az buçuk katkısı olacağına eminim
25 Ağu 2019 Konuyu başlatan #3 bastic_k B Seçkin Üye Katılım 7 May 2018 Mesajlar 423 Çözümler 2 Tepki puanı 105 8 HİZMET YILI eskadem' Alıntı: msconfig'den başlangıç kısmında gereksiz olanların tik'ini al ben anca bu kadar yardımcı olabilirim onun dışında pek bilgim yok Genişletmek için tıklayın ... yeni format attım pek bişe yok oyüzden , bilgin olmasada canın sağ olsun
eskadem' Alıntı: msconfig'den başlangıç kısmında gereksiz olanların tik'ini al ben anca bu kadar yardımcı olabilirim onun dışında pek bilgim yok Genişletmek için tıklayın ... yeni format attım pek bişe yok oyüzden , bilgin olmasada canın sağ olsun
25 Ağu 2019 #4 eskadem Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM Seçkin Üye Katılım 13 Mar 2018 Mesajlar 353 Çözümler 1 Tepki puanı 102 Ödüller 7 Sosyal 8 HİZMET YILI bastic_k' Alıntı: yeni format attım pek bişe yok oyüzden , bilgin olmasada başın sağ olsun Genişletmek için tıklayın ... canın sağolsun deseydin kimsem ölmedi yanlış anlaşılır şimdi xD
bastic_k' Alıntı: yeni format attım pek bişe yok oyüzden , bilgin olmasada başın sağ olsun Genişletmek için tıklayın ... canın sağolsun deseydin kimsem ölmedi yanlış anlaşılır şimdi xD
13 Eyl 2019 #5 LastPust L Üye Katılım 13 Eyl 2019 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 Ödüller 6 6 HİZMET YILI hocam düzgün bir iso ile format at editli