- Konuyu başlatan
-
suan kapattılar ama cidden fiyattlarda asırı bir artış varvatanbilgisayar'in sistem sihirbazi yada sistem toplama gibi bir basligi vardi. ondan yararlanabilirsin kaldirmadilarsa ama su an sistem toplamak icin cok dogru bir zaman olmayabilir zira dolar ve euro tavan yapmis durumda. illa ki toplamak istiyorsan bence amd ryzen 5 yada 7 gayet yeterli f/p urunu ariyorsan.
Ben suan i5 kullaniyorum 3 nesil 7 sene oldu hemen hemen amd alirsam bu sekilde uzun vadeli kullanabilirmiyimBiz her zaman İntelden yanayız hocam . Ama bu demek değil ki Amd kötü
Agirlik oyun olucak cok nadir rander icin kullanicam ram icin 3600 alsam bi farkini hissedermiyimişin içinde render varsa intel öneriyorum, ssd ve ram 16gb olduğu takdirde sıkıntı yaşamazsın ekran kartı gtx serisi olmalı bu arada adobe creative suite ve rendar programları için
Yotube da baktim r5 3600 vs r7 2700 arasindaki farka r5 onde fps olarak siz olsaniz 2 cekirdek farki icin alirmiydinizAmd yi tavsiye ederim çünkü donanım vs. Performans olarak da daha güçlü ve uzun kullanımlı sistemdir intel daha çok ofis
ben asus rog serili monitörlü sistem aldım rtx 2060 r5 3600 asus rog b450 gaming x corsair 3400mhz 1 tb 970 evo 512gb gigabyte ssd8 000 tl lik monitorlu sistem alıcagım amd mi intel mi ekran kartı ne alabilirim agırlık oyun ve render teşekkürler
Kendinmi topladin yoksa oem sistemmiben asus rog serili monitörlü sistem aldım rtx 2060 r5 3600 asus rog b450 gaming x corsair 3400mhz 1 tb 970 evo 512gb gigabyte ssd
8 000 tl lik monitorlu sistem alıcagım amd mi intel mi ekran kartı ne alabilirim agırlık oyun ve render teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?