şikayetlerden ve ısınmalardan dolayı biraz endişem var sadeceGayet sağlam bilgisayar bende monster kullanıcısıyım gayet memnunum her 6 ayda 1 ücretsiz bakım da yapıyorlar öneririm sistem özelliklerin fiyatına göre makul yerinde uzun bir süre götürür seni hayırlı olsun
üniversite okudugum için aldım RDR2 rust tarzı oyunlar oynuyorumNeden monster tercih ettiniz sorabilir miyim bir de laptop satın almışsınız üniversite veyahut işiniz için mi gerekiyordu yoksa masaüstü mü sevmiyorsunuz?
bu tarz bi sistem daha pahalı ama 65k dan başlıyor diğer markalarada baktım ya işlemci düşük ya ram düşük yada ssd düşük54bin için 4060 kazık
üniversite için aldım ağır oyunlar oynuyorum cünkü diğer markalara baktım üst yorumumda belirttiğim gibi 65 k dan başlıo diğer markalarBence Ev Dışı Kullanmıyıcaksanız Masaüstü Tercih Edilebilir Ama Diyorsan Dışarı Da Çıkarmam Da Gerekiyor En İyisini Almışsınız Emin Olun Kimin Ne Dediğine Bakmayın Çok Sorun Yaşamazsınız Yaşasanız Da Müşteri Temsilcileri Bu Konuda Baya İlgileniyor. Size Farklı Bir Şey Söyleyenler 2.ci El Ve Yahut Müşteri Temsilcisinden Haberleri Yok Diye Düşünüyorum.
Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın hocam umarım başınızı ağrıtmadan uzun seneler kullanırsınız.üniversite okudugum için aldım RDR2 rust tarzı oyunlar oynuyorum
bu tarz bi sistem daha pahalı ama 65k dan başlıyor diğer markalarada baktım ya işlemci düşük ya ram düşük yada ssd düşük
üniversite için aldım ağır oyunlar oynuyorum cünkü diğer markalara baktım üst yorumumda belirttiğim gibi 65 k dan başlıo diğer markalar
Isınma problemi laptoplarda genel olarak var ama ben hiçbir sıkıntı yaşamadım bu durumdan dolayışikayetlerden ve ısınmalardan dolayı biraz endişem var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?