Sistem nasıl sizce Monster T6

Azra Polat
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sizce iyimi sistem özellikleri yorum yaparsanız sevinirim oyunlarda problem yaşarmıyım cok fazla monstera karşı bi algı var çünkü biri alın diyor biri almayın diyor sipariş verdim gelicek
fiyatı : 54.299

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tulpar T6 V3.1.2 Intel Core i7 13700HX 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 FreeDOS 16" FHD+ 165 Hz

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Gayet sağlam bilgisayar bende monster kullanıcısıyım gayet memnunum her 6 ayda 1 ücretsiz bakım da yapıyorlar öneririm sistem özelliklerin fiyatına göre makul yerinde uzun bir süre götürür seni hayırlı olsun

Azra Polat
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gayet sağlam bilgisayar bende monster kullanıcısıyım gayet memnunum her 6 ayda 1 ücretsiz bakım da yapıyorlar öneririm sistem özelliklerin fiyatına göre makul yerinde uzun bir süre götürür seni hayırlı olsun
şikayetlerden ve ısınmalardan dolayı biraz endişem var sadece

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence Ev Dışı Kullanmıyıcaksanız Masaüstü Tercih Edilebilir Ama Diyorsan Dışarı Da Çıkarmam Da Gerekiyor En İyisini Almışsınız Emin Olun Kimin Ne Dediğine Bakmayın Çok Sorun Yaşamazsınız Yaşasanız Da Müşteri Temsilcileri Bu Konuda Baya İlgileniyor. Size Farklı Bir Şey Söyleyenler 2.ci El Ve Yahut Müşteri Temsilcisinden Haberleri Yok Diye Düşünüyorum.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Isınma problemi genel bir sorun. Altına harici bir soğutucu al, 3-6 ay da bir kere bakıma gönder ısınma sorununda hiç bir şekilde problem çekmezsin.

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
54bin için 4060 kazık bence

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Neden monster tercih ettiniz sorabilir miyim bir de laptop satın almışsınız üniversite veyahut işiniz için mi gerekiyordu yoksa masaüstü mü sevmiyorsunuz?

Azra Polat
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Neden monster tercih ettiniz sorabilir miyim bir de laptop satın almışsınız üniversite veyahut işiniz için mi gerekiyordu yoksa masaüstü mü sevmiyorsunuz?
üniversite okudugum için aldım RDR2 rust tarzı oyunlar oynuyorum

54bin için 4060 kazık
bu tarz bi sistem daha pahalı ama 65k dan başlıyor diğer markalarada baktım ya işlemci düşük ya ram düşük yada ssd düşük

Bence Ev Dışı Kullanmıyıcaksanız Masaüstü Tercih Edilebilir Ama Diyorsan Dışarı Da Çıkarmam Da Gerekiyor En İyisini Almışsınız Emin Olun Kimin Ne Dediğine Bakmayın Çok Sorun Yaşamazsınız Yaşasanız Da Müşteri Temsilcileri Bu Konuda Baya İlgileniyor. Size Farklı Bir Şey Söyleyenler 2.ci El Ve Yahut Müşteri Temsilcisinden Haberleri Yok Diye Düşünüyorum.
üniversite için aldım ağır oyunlar oynuyorum cünkü diğer markalara baktım üst yorumumda belirttiğim gibi 65 k dan başlıo diğer markalar

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
üniversite okudugum için aldım RDR2 rust tarzı oyunlar oynuyorum

bu tarz bi sistem daha pahalı ama 65k dan başlıyor diğer markalarada baktım ya işlemci düşük ya ram düşük yada ssd düşük

üniversite için aldım ağır oyunlar oynuyorum cünkü diğer markalara baktım üst yorumumda belirttiğim gibi 65 k dan başlıo diğer markalar
Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın hocam umarım başınızı ağrıtmadan uzun seneler kullanırsınız.