- Yasaklandı
-
| Ürün Kodu | DK-PC-TB1650-4 |
|---|---|
| İşlemci Ailesi | AMD Ryzen ™ 3 2000 Serisi |
| İşlemci Modeli | AMD Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz |
| Bellek | 8GB |
| Bellek Tipi | DDR4 |
| Max. Bellek Kapasitesi | 32 GB |
| Ekran Kartı Chipseti | Nvidia GTX1650 |
| Ekran Kartı Belleği | 2GB |
| Disk Kapasite | 1TB HDD |
| Kasa Tipi | Mid Tower |
| Güç Kaynağı | 400W |
| Monitör | Yok |
| Optik Sürücü | Yok |
| Görüntü Çıkışları | Display Port, DVI, HDMI |
Teşekkür ederim bi bakıcam pc alıcam bu yazryzen 3 yerine 5 alırsan daha iyi bide ekran kartında rx serisine bak
çok fazla oyun sevmıyorum az ve öz oyunları tercih ediyorum1 Tb az aga benim gta5 rust lol ark diye oyunlar var toplasan olar 700 gb fln depolamayı arttır bence
şuanlık alıcam dolar düşerse tabi daha iyilerini alırımŞimdilik iyi gibi daha iyisinide düşünebilirsin
kesınlıkle amd ryzen 3 ıslemcı alma basın agrıdan durmaz dostum bızzat kendım kullanıyorum pısmamnım acele den doalyı aldıgım ıcınFiyat : 3.396,98 ₺
Sizce Uygunmu ?
Ürün Kodu DK-PC-TB1650-4 İşlemci Ailesi AMD Ryzen ™ 3 2000 Serisi İşlemci Modeli AMD Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz Bellek 8GB Bellek Tipi DDR4 Max. Bellek Kapasitesi 32 GB Ekran Kartı Chipseti Nvidia GTX1650 Ekran Kartı Belleği 2GB Disk Kapasite 1TB HDD Kasa Tipi Mid Tower Güç Kaynağı 400W Monitör Yok Optik Sürücü Yok Görüntü Çıkışları Display Port, DVI, HDMI
önerebilicegın varmı ?kesınlıkle amd ryzen 3 ıslemcı alma basın agrıdan durmaz dostum bızzat kendım kullanıyorum pısmamnım acele den doalyı aldıgım ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?