işlemci baya kötü ilerde çok sıkıntı çıkartır özellikle csde fps droplar yiyebilirsin.Selamun aleyküm şöyle bi sistem buldum bu sistem beni valorant cs go gibi oyunlarda üzermi (ağır bi oyun oynamıyorum en fazla valo cs fifa) ortalama ne kadar fps alırım şimdiden teşekkürler Sistem:
Power Boost 500 w , ışıklı, temperli cam, gaming kasa
MSI Radeon RX 6500 XT 4 GB ekran kartı
MSI PRO H410M-B 2933MHz(OC) DDR4 anakart
Intel Core i3 10105F 4 çekirdek işlemci
MLD M300 500GB SSD
GoodRam 8GB X 2 adet toplam 16 GB ram ddr4
i 3 olmasi biraz kötü yüksek donanim istiyen oyunlarda baya götürür şöyle 5 6 yilSelamun aleyküm şöyle bi sistem buldum bu sistem beni valorant cs go gibi oyunlarda üzermi (ağır bi oyun oynamıyorum en fazla valo cs fifa) ortalama ne kadar fps alırım şimdiden teşekkürler Sistem:
MLD M300 500GB SSD
Hocam peki ortalama fps ne kadar alırım abartı bişey beklemiyorum sonuçta 6500 lira civarında alıcam beni üzmesin valoda cs de yeter başka oynadığım oyunda yoksistem tam oalrak konfigüre sayılmaz işlemci düşük demişler ama darboğaz olacağını düşünmüyorum ama toplanırken bir uyumla toplanmamış gibi duruyor.
Valo için ortalama 150-300 FPS alırsın FPS çok oynak aksiyon halinde çok değişiyor o yüzden böyle yazdım CS GO içinde tahmini en az 100 fps alırsın en az o da aksiyon halinde. Bu arada FPS olayına çok takılma bilgisayar kasmadan donmadan yırtılma oynatsın yeter çünkü elinde kaç hz monitör var bilmiyorum ama varsayalım 144hz bunun için minimum 144 fps alan bir sistem yeterli fazla fps alman sana bir şey kazandırmayacak çünküHocam peki ortalama fps ne kadar alırım abartı bişey beklemiyorum sonuçta 6500 lira civarında alıcam beni üzmesin valoda cs de yeter başka oynadığım oyunda yok
GÜZEL Sistem knk götürür ya epey bir çok oyunu 144hz üstü oynarsın valo csgo yu da kolaylıkla oynatır bu sistem..Selamun aleyküm şöyle bi sistem buldum bu sistem beni valorant cs go gibi oyunlarda üzermi (ağır bi oyun oynamıyorum en fazla valo cs fifa) ortalama ne kadar fps alırım şimdiden teşekkürler (Mesaj kasmak için yazmayın lütfen)
Sistem:
MLD M300 500GB SSD
Şuan laptop var elimde masaüstüne dönmek istiyorum ekran kartı falan yandı çok dert laptop sadece ondan kalan mouse kulaklık klavyem var tek monitörüm eksik birde bu kasayı almayı düşünüyorum monitörü de dediğin gibi 144 hz alıcam beni üzmesin yeterValo için ortalama 150-300 FPS alırsın FPS çok oynak aksiyon halinde çok değişiyor o yüzden böyle yazdım CS GO içinde tahmini en az 100 fps alırsın en az o da aksiyon halinde. Bu arada FPS olayına çok takılma bilgisayar kasmadan donmadan yırtılma oynatsın yeter çünkü elinde kaç hz monitör var bilmiyorum ama varsayalım 144hz bunun için minimum 144 fps alan bir sistem yeterli fazla fps alman sana bir şey kazandırmayacak çünkü
e spor oyunlarını rahat oynatır yıllarcaSelamun aleyküm şöyle bi sistem buldum bu sistem beni valorant cs go gibi oyunlarda üzermi (ağır bi oyun oynamıyorum en fazla valo cs fifa) ortalama ne kadar fps alırım şimdiden teşekkürler (Mesaj kasmak için yazmayın lütfen)
Sistem:
MLD M300 500GB SSD
knk 4 veya 6 sene götürür garnatisini veririm bilgisayrcıyım bende çünküSelamun aleyküm şöyle bi sistem buldum bu sistem beni valorant cs go gibi oyunlarda üzermi (ağır bi oyun oynamıyorum en fazla valo cs fifa) ortalama ne kadar fps alırım şimdiden teşekkürler (Mesaj kasmak için yazmayın lütfen)
Sistem:
MLD M300 500GB SSD
AAA oyunlar için 4 gb ekran kartı uzun vadede sıkıntı çıkartırSelamun aleyküm şöyle bi sistem buldum bu sistem beni valorant cs go gibi oyunlarda üzermi (ağır bi oyun oynamıyorum en fazla valo cs fifa) ortalama ne kadar fps alırım şimdiden teşekkürler (Mesaj kasmak için yazmayın lütfen)
Sistem:
MLD M300 500GB SSD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?