Bu fiyata gerçek anlamda randımanlı bir sistem alman güç eğer birkaç K daha arttırabilirsen gerçek anlamda paranın hakkını verecek bir sistem önereyimMerhabalar bu ay içerisin de yeni bir sistem almak istiyorum 9k bütçem var sizce nasıl bir sistem alabilirim pubg gta 5 tarzı oyunlar da kasma takılma yaşamak istemiyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Önerini bekliyorumBu fiyata gerçek anlamda randımanlı bir sistem alman güç eğer birkaç K daha arttırabilirsen gerçek anlamda paranın hakkını verecek bir sistem önereyim
Ne kadar gibi bir bütçeye çıkabilirsinÖnerini bekliyorum
Max 15k gibi bir bütçeNe kadar gibi bir bütçeye çıkabilirsin
Bu bütçeye göre gerçekten hatrı sayılır güzel bir kasa önereceğim sana ekran kartı olarak gerçekten fiyat performans bir ürüne sahip diğer bileşenleri de keza öyle uzun soluklu seni götürecektir piyasada ki birçok oyunu açacağına inanıyorum özelliklerine bakınca sen de anlayacaksın son olarakta zamanla eğer içeriğini beğenmediğin eksik gördüğün veya eskidiğini düşündüğün parçalar olursa güncellersinMax 15k gibi bir bütçe
Teşekkürler bu arada moderatörlük hayırlı olsun yeni gördüm hak ediyosun fazlasınıBu bütçeye göre gerçekten hatrı sayılır güzel bir kasa önereceğim sana ekran kartı olarak gerçekten fiyat performans bir ürüne sahip diğer bileşenleri de keza öyle uzun soluklu seni götürecektir piyasada ki birçok oyunu açacağına inanıyorum özelliklerine bakınca sen de anlayacaksın son olarakta zamanla eğer içeriğini beğenmediğin eksik gördüğün veya eskidiğini düşündüğün parçalar olursa güncellersinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?