Onaylı Üye
Pek sayılmaz neye göre kime göre ? ... bence gayet iyi bir sistem .Orta seviye ortadan biraz daha dusuk
Pubg mesela yada cs go oynadığın oyunlardaki fps değerini ayarları ile birlikte söyleyebilirmisin ?hangi oyunda mesela
pubg ultra da 60 70 fps arası değişiyor cs go denemedim deniycem kardeşimPubg mesela yada cs go oynadığın oyunlardaki fps değerini ayarları ile birlikte söyleyebilirmisin ?
Çok iyi değerler ultrada 60 70 çok çok iyiymiş güle güle kullan gayet iyi bir sistemin varpubg ultra da 60 70 fps arası değişiyor cs go denemedim deniycem kardeşim
teşekkür ederim kardeşim allah sana daha iyisini versinÇok iyi değerler ultrada 60 70 çok çok iyiymiş güle güle kullan gayet iyi bir sistemin var
1080p monitörüm kardeşimHangi çözünürlükte açıyorsun PUBG'yi ? oda çok önemli
Oyun ayarları kısmında kaç çözünürlüğe ayarlı örneğin 1366x gibisinden1080p monitörüm kardeşim
dedigin gibi kimine gore XDPek sayılmaz neye göre kime göre ? ... bence gayet iyi bir sistem .
Kaç fps alıyorsun ?
sanırım sistemin çok iyi ve bunun havasını atıyorsun kardeşim iyi günlerde kullan imrendik saydedigin gibi kimine gore XD
SSsanırım sistemin çok iyi ve bunun havasını atıyorsun kardeşim iyi günlerde kullan imrendik say
kimin sistemiyle karşılaştırıyosun onun la alakası var olayın rtx 2080 le felan karşılaştırırsan zaten çöp olur sistem ortanında düşüğü dedin sen de ona takıldık arkadaşlaSS
Sagol nerden anladinda alakasi yok XD
kimin sistemiyle karşılaştırıyosun onun la alakası var olayın rtx 2080 le felan karşılaştırırsan zaten çöp olur sistem ortanında düşüğü dedin sen de ona takıldık arkadaşla
Bak şimdi 1920 çözünürlükte ultra ayarlarda 60 fps pubg oynatan pc demek canavar sistem demek1920/1080 çözünürlük
kimilerine göre değilmiş kardeşimBak şimdi 1920 çözünürlükte ultra ayarlarda 60 fps pubg oynatan pc demek canavar sistem demek
kardeşim geçici olarak taktım o işlemciyi ya biliyorum çok iyi bi işlemci olmadığını ama söylediğin gibi o ryzen için anakartda değiştirmek lazım intelden devam edicem heraldeKardeşim bende aynı sistem var fakat i3 6100 işlemcim olmasına rağmen darboğaz oluyor. g4560 i3 6100den daha düşük seviye bir işlemci ve mutlaka darboğaz olacaktır. Bu paraya bu işlemci alınmaz onun yerine sana ryzen 3 2200g işlemciyi tavsiye ederim. Rx570 ekran kartını çok rahat taşır sıfır darboğaz yaşarsın. Amd işlemcileri intele göre fiyat performans bakımından daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?