o işlemciye o ekran kartı düşük kalmış gibi sanki rx570 yerine rx580 tercih et bence ek olarakta 8 gb ram kesinlikle yetmez ha sadece lol oynuyorum dersen yeter falan ama güncel oyunları oynamak istersen en kötü 12gb ram e ihtiyacın var
Ekran kartı çoğu yerde yeterli tabi ama işlemciye göre biraz sönük kaçmış 580 ile değişilebilir ram'i kesinlikle arttırman lazım bugün 8 gb ramle çoğu şeyi yapamazsın işlem yoğunluğu olarak bir de 650W doyurur mu ona emin olamadım 700 750 gibi yükseltmelerde bulunup ileriki olası yükseltmelerinde birde ona ek ücret çıkartmazsın
Ekran kartı çoğu yerde yeterli tabi ama işlemciye göre biraz sönük kaçmış 580 ile değişilebilir ram'i kesinlikle arttırman lazım bugün 8 gb ramle çoğu şeyi yapamazsın işlem yoğunluğu olarak bir de 650W doyurur mu ona emin olamadım 700 750 gibi yükseltmelerde bulunup ileriki olası yükseltmelerinde birde ona ek ücret çıkartmazsın
rust oynamak için alacaksan o rami cidden yükseltmen gerekebilir bir de ekran kartında kaç fan olduguna dikkat et rust cidden ısınma problemlerinin çok yaşandıgı bir oyun