1 Kas 2016 #1 aliby32 A Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2016 Mesajlar 415 Tepki puanı 5 9 HİZMET YILI [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Anakart : ASUS H110M-K[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]İşlemci: Intel Pentium G4400[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Dahili Grafik: İntel HD Graphics 510[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bellek: G.Skill RipjawsV 8GB Kit 2400 MHz CL15[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]SSD: OCZ Trion 150 120GB[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kasa: Cooler Master Silencio 352[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Güç Kaynağı: Cooler Master RS-500 500W[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Monitör: ViewSonic VA2261 21,5” – 5ms 60Hz[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [font=Verdana, Geneva, sans-serif]1.700 TL[/FONT][/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif] [/FONT][/FONT]
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Anakart : ASUS H110M-K[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]İşlemci: Intel Pentium G4400[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Dahili Grafik: İntel HD Graphics 510[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Bellek: G.Skill RipjawsV 8GB Kit 2400 MHz CL15[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]SSD: OCZ Trion 150 120GB[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kasa: Cooler Master Silencio 352[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Güç Kaynağı: Cooler Master RS-500 500W[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Monitör: ViewSonic VA2261 21,5” – 5ms 60Hz[/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] [font=Verdana, Geneva, sans-serif]1.700 TL[/FONT][/FONT] [font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=Verdana, Geneva, sans-serif] [/FONT][/FONT]
1 Kas 2016 Moderatör #2 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,725 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Eklediğin resimle içeriğin bi alakası var mı bak bakalım ?
1 Kas 2016 Konuyu başlatan #3 aliby32 A Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2016 Mesajlar 415 Tepki puanı 5 9 HİZMET YILI nader11ndeu' Alıntı: Eklediğin resimle içeriğin bi alakası var mı bak bakalım ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır Furkan Abi Ben Sade Foto Olmasın Diye O Yazıları Kattım
nader11ndeu' Alıntı: Eklediğin resimle içeriğin bi alakası var mı bak bakalım ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır Furkan Abi Ben Sade Foto Olmasın Diye O Yazıları Kattım
1 Kas 2016 #4 PikachuTotem P Uzman Üye Katılım 8 Eki 2016 Mesajlar 196 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Teşekkürler kardeş.iyi bir konu.
1 Kas 2016 Admin #5 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI aliby32' Alıntı: nader11ndeu' Alıntı: Eklediğin resimle içeriğin bi alakası var mı bak bakalım ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır Furkan Abi Ben Sade Foto Olmasın Diye O Yazıları Kattım Genişletmek için tıklayın ... Oda diyor ki yazdıklarınla resimdeki parçalar aynı mı bir bak diyor.
aliby32' Alıntı: nader11ndeu' Alıntı: Eklediğin resimle içeriğin bi alakası var mı bak bakalım ? Genişletmek için tıklayın ... Hayır Furkan Abi Ben Sade Foto Olmasın Diye O Yazıları Kattım Genişletmek için tıklayın ... Oda diyor ki yazdıklarınla resimdeki parçalar aynı mı bir bak diyor.
1 Kas 2016 Konuyu başlatan #6 aliby32 A Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2016 Mesajlar 415 Tepki puanı 5 9 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: aliby32' Alıntı: Hayır Furkan Abi Ben Sade Foto Olmasın Diye O Yazıları Kattım Genişletmek için tıklayın ... Oda diyor ki yazdıklarınla resimdeki parçalar aynı mı bir bak diyor. Genişletmek için tıklayın ... Bende Anlama Kıtlığı Var Reis + Reis Ben nerden Bakarım en cok mparası olanları
#MorpHeus' Alıntı: aliby32' Alıntı: Hayır Furkan Abi Ben Sade Foto Olmasın Diye O Yazıları Kattım Genişletmek için tıklayın ... Oda diyor ki yazdıklarınla resimdeki parçalar aynı mı bir bak diyor. Genişletmek için tıklayın ... Bende Anlama Kıtlığı Var Reis + Reis Ben nerden Bakarım en cok mparası olanları