Onaylı Üye
Ne gibi sıkıntılar çıkıyor?iyi fakat a320 tavise etmem daha güncel olan b450 veya b550 alınabilir
Bütçe 2000 diyorum sen bana yaklaşık 4000 tl lik kasa atıyosunAMD Ryzen 5 3600
MSI X470 GAMING Plus AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3466MHz (OC) USB3.1 anakart
G.Skill 8 GB (1x8GB) ripjawsv siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V 2 adet toplam 16 GB
Gigabyte RX580 4 GB ekran kartı
Rx Serisinden düşünüyorum 560 veya 570Seçtiğin sistem gayet güzel dostum yalnız ekran kartını seçerken dikkat et işlemciyle darboğaz yapabilir.
Şuanlık o kadar para yok ancak denkleştirdiğimde ekleyeceğimsenin topladığın sistem iyi ancak ekran kartı göremedin galiba unutmuşsun ekran kartı koy derim bence sistemin içerisine
Rx Serisinden düşünüyorum 560 veya 570
Post automatically merged:
Şuanlık o kadar para yok ancak denkleştirdiğimde ekleyeceğim
bence de eklemelisin çünkü ekran kartı olmassa sistem hem çabuk yorulur hem de az fps alırsınRx Serisinden düşünüyorum 560 veya 570
Şuanlık o kadar para yok ancak denkleştirdiğimde ekleyeceğim
oyun için değil de şimdilik tasarımlarımı falan yapacağım ekran kartınıda aldığımda oyuna geçicembence de eklemelisin çünkü ekran kartı olmassa sistem hem çabuk yorulur hem de az fps alırsın
tasarım içinse ekran kartına gerek olmayabiliroyun için değil de şimdilik tasarımlarımı falan yapacağım ekran kartınıda aldığımda oyuna geçicem
Ne gibi sıkıntılar çıkıyor?
A320 nin 4. nesil ryzen işlemcileri destekleyeceği belli değil. Büyük ihtimal desteklemeyecek. ama diğerleri destekleyebilri. yani geleceğe dönük olur
yok ki stoklarda atsana bi link bakayımİzoly game air x1 tam istediğin pc
Aynen bro stoklarda kalmamış üzgünüm 3300 tl ye çok güzel bir bilgisayardıyok ki stoklarda atsana bi link bakayım
maalesef bütçem o kadar değil ama yinede sağolAynen bro stoklarda kalmamış üzgünüm 3300 tl ye çok güzel bir bilgisayardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?