Onaylı Üye
valla hocam şimdiden hayırlı olsun sistem bu fiyata göre gayet güzel daha cok kurcalasan belkı daha ıyısıde olabılırdı ama bence gayet mantıklı bır alısverıs olmus ne tarz oyunlar ıcın aldın bunuArkadaşlar merhaba, sizlerinde bilgisi doğrultusunda önerilen websitesinden kendim ve çevremdeki dostlarımın yardımlarıyla hazır bir bilgisayar buldum. Bugün satın almak üzere siparişi gerçekleştirdim. Bilgisayarı kullanırken eski kasa bir bilgisayar gibi kullanmamam yapmam gerekenler, fişe dahi şu şekilde takma sorun olur dediğiniz konular var mı yardımcı olabilir misiniz ? Ürünü aşağıya bırakıyorum ürün hakkında görüşlerinizi de bildirirseniz çok sevinirim.
Monitör- GamePower 27'' GPR27C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör (Samsung VA Panel)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sistem -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Linklere girmeyen arkadaşlar için sistem özellikleri:
Kulaklık -
- İşlemciRyzen 5 3500X, Ryzen 5 3500X
- İşlemci Hızı3.60 GHz, 3.60 GHz
- SSD480GB, 480GB
- Bellek16GB, 16GB
- Ekran KartıAMD Radeon RX 5500 XT, AMD Radeon RX 5500 XT
- Ekran Kartı Hafızası8GB, 8GB
- Ekran Kartı Bellek TipiGDDR5, GDDR5
- Ekran Kartı Bellek Arayüzü128 Bit, 128 Bit
- İşletim SistemiFreeDos, FreeDos
- Max. Ram Kapasitesi32 GB, 32 GB
James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fiyatı uçar öylede.ekran kartını 256 bit olanını koymayı istemezmiydin hocam
sistemi beğendim ne kadar gibi bir fiyata topladın
Hocam tam olarak jaca patladı sana
Pc cok güzel olmus hayırlı olsun
Her oyunu orta yüksek orananında acar
sistem çok iyi fiyatı ne kadar göremedim.
256 bit 4 gb koy 192 den daha iyidir hocamfiyatı uçar öylede.
hayırlı olsun biraz doların uçuşuna denk geldin ama sistem iyi.Herkese teşekkür ediyorum güzel mesajları için.
Sistem 5.100₺
monitör 1.500₺
kulaklık 180₺
Toplam 6.800₺ civarına ayarladım arkadaşlar.
bence yeterli zaten ideal olarak açamıyacağı ve çalıştıramıyacağı birşey yok uzun bir zamana kadar sisteminide pek birşeyin zorluyacagını sanmıyorum cunku hemen hemen aynı sıstem bendede var.256 bit 4 gb koy 192 den daha iyidir hocam
Yani amd olması düsündürücü sistemin yani ben zamanın da amd den cok cektim tabi şimdi nasıldır bilmem intel den hiçbir zaman şaşma derim
Ayrıca performans olarak çoğu oyunda fps değerlerin cpu ve gpu sıcaklığı ortalama olacağını düsünüyorum tabi zaman geçtikce farklı sorunlar ortaya çıkabilir
ben zamanında aldım 2200 şimdi 6 7 bin olmuş dolar fakir fukarayı vuruyorEkran kartını 256 bit önerirdim sistemin fiyat performans açısından güzel dolar bu halde olmasaydı daha az bi ücretle toplardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?