abilerim s.a. 5 bin geçmiyecek bir sitem toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz Dolar:8.30
işlemcim intel core i3 10.nesil 10100 serisi istiyorum
Kalanını siz doldururmusunuz teşekkür ederim.
5000tl'ye en uygun bilgisayar için önerim şu:
Ryzen 3 2200 İşlemci
4 gb ram
Asus RX580 ekran kartı
260 gb ssd
500w powersupply
anakart olarak ise asus'un modellerini inceleyebilirsin.
kasa olarak
(kendim kullanıyorum) Bu Bilgisayarın Aynısı Bende Var. Hepsi Aynı Parça. Gayet memnunum. monitör olarak kendin birşey belirleyebilirsin. bu arada unlost'ın kasalarınada bakabilirsin direk hazır kasalar satıyor.
Toplama bilgisayar yapabileceğin siteler var ikinci el olarak değil tüm parçaları özellikleri ve modelleri kendin seçiyorsun sipariş veriyorsun uygun fiyatta ve güzel bir sistem yapabilirsin
dostum malesef senin dilediğin gibi sistem bulamadım ama böyle birşey sana öneririm toplama işine girişme piyasa berbat çok iyi ekran kartları bulamazsın 1080 ti felan anca bulursun
Aizen GX40 İ5-3470 3.60GHZ 16GB 1TB HDD 240SSD 4GB E.KARTI 23,...
Ekran kartını letgodan bakabilirsin ucuza Asus 1050 ti 4gb lar var zaten ekran kartını aldığın zaman diğerlerinin önemi pek kalmıyor çok ucuz fiyatlara bulursun rağbet görmediği için hayırlı olsun şimdiden
Ekran kartını letgodan bakabilirsin ucuza Asus 1050 ti 4gb lar var zaten ekran kartını aldığın zaman diğerlerinin önemi pek kalmıyor çok ucuz fiyatlara bulursun rağbet görmediği için hayırlı olsun şimdiden
hazır toplanmış bilgisayar önerenler olmuş bazı hazır toplamalarda eski-kullanılmış parçalar kullanılıyor sitenin popülerliğine aldanma başka sitenin linkini paylaşmak yasak değilse ucuza alabileceğin benim de aldığım bir siteyi önerebilirim