Twitch Wakery
Süper Üye
1650 nin youtubede birçok oyundaki performans videolarına baktım ultra ayarlarda, yüksek ayarlarda falan 60 fps de kastırmıyor . ama işte bi tık daha üste çıkayımmı çıkmayımmı kararsız kaldım. işlemci olarak amd mi alayımamd daha iyi bir işlemci ve oyun için tasarlanmıştır ekran kartı olarak gtx 1660 super yapsan açamıcağın 60 fps oyun olmaz
ilk satırda yazdıklarını biliyorum, bu sistemi toplarkan onlara bakarak topladım,Kullandığın anakart İntel bazında işlemci destekleyen bir anakart birşey pini Vardı ismini unuttum o
Am4 Soket olmadığı için anakartın Amd kullanamazsın
Bütçeni zor duruma sokmak istemiyorsan bir süre o ekran kartı sana yeter sonra yükseltirsin
daha çok fps tarzı oyunlar oynuyorum bide forza horizon 4 ve 5 var onlarda güzel grafikte oyniyim yeteryeterli bi kart fortnite da epic ayarlarda 75 fps gozukuyor incelediğim videoya göre bi üst modeline gerek yok gibi paran cepte kalsın.
forza horizon 4te 50 70 arası alıyo genelde 50 bandında ama cok kasmıyorkanka yeni işe başladım ordan gelen parayı biriktiricem işte, ayrıca mesajını düzeltmezsen 10 dk içinde raporlucam mesajı..
1650 nin youtubede birçok oyundaki performans videolarına baktım ultra ayarlarda, yüksek ayarlarda falan 60 fps de kastırmıyor . ama işte bi tık daha üste çıkayımmı çıkmayımmı kararsız kaldım. işlemci olarak amd mi alayım
ilk satırda yazdıklarını biliyorum, bu sistemi toplarkan onlara bakarak topladım,
ikinci satırda ise anakartı değiştiririm amd işlemcili bulurum sıkıntı değil işlemci ve ekran kartında kararsız kaldım sadece napayım sence?
bütçede şimdilik sıkıntı yok, aylık 4.5 bana kalıyorum ailemle yaşadığım için
daha çok fps tarzı oyunlar oynuyorum bide forza horizon 4 ve 5 var onlarda güzel grafikte oyniyim yeter
şuanki sistem leptop benim 4 de 22 fps alıyorum en düşük ayarda sen düşünforza horizon 4te 50 70 arası alıyo genelde 50 bandında ama cok kasmıyor
knk süper ztn bende laptopdayım 30 fps oyun oynarsam cldırıyom bi lolu rahat oynuyoz toplada su pcyi benim yerimede eğlenşuanki sistem leptop benim 4 de 22 fps alıyorum en düşük ayarda sen düşünultrada 50 60 alıyorsam ohooo bana süper
teşekkür ederim, darısı seninde başına inşknk süper ztn bende laptopdayım 30 fps oyun oynarsam cldırıyom bi lolu rahat oynuyoz toplada su pcyi benim yerimede eğleniyi forumlar agam.
Monster gibi sadece kendini ve oda'yı ısıtan bir laptop alacağıma gider adam akıllı msi alırım ikinci el çok daha iyi ha dersin ki monster kullandın mı evet yaklaşık 7-8 tane hepsi daha oyuna girmeden cayır cayır yanıyor msi gf63 thin kullanıyorum ince olduğu için özellikle belli ediyorum oyundayken monster'ın boş hali kadar ısınmıyor aynı fiyat da ki ürünlerle kıyaslıyorum bir de ikisi de 20k civarımonster oyuncu bilgisayarı almak daha mantıklı kasa toplama derim bazen kötü çıkabiliyor
anlamadığım şey şu yanlış mı yazdınız 8gb kullanabilir alan ve 4 gb sistem belleği ne alaka? ayrıca 1050 ti her oyunu oynatma özelliği olan en son kart olabilir bu zaman daIntel® Core™ i5-4460 , 4 GB sistem belleği , NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti , En az 8 GB kullanılabilir alan , bence gayet makul her oyunu oynarsın kısmen
benim bilgisyarım böyle dostum ben hiç bir oyundan fps sıkıntısı çekmedim bizim türkiyede yaşayanların parası yetmeyenler için gayet güzel bir sistem ben bunu kullandığım için söyledim yanlış bilgilendirmiyorumanlamadığım şey şu yanlış mı yazdınız 8gb kullanabilir alan ve 4 gb sistem belleği ne alaka? ayrıca 1050 ti her oyunu oynatma özelliği olan en son kart olabilir bu zaman da2 aylık ömrü varsa 1050ti'ın teknoloji bazında şuan şükredelim yanlış bilgilendirme yapmayalım
Yine de dostum demek istediğim şu 1050 ti 3500-4000 bandında bir kart bunun üstüne 2000 tl koymak o kadar zor olmasa gerek hobisi ya da tutkusu olan insan için bu da en az 3 sene daha fazla kullanmak demek bu yüzden diyorum bir de şöyle diyim üstüne 2000 değil de 3000 koyarsan 2060 ya da 3050 koyarsın miss gibi kartlar şahsenbenim bilgisyarım böyle dostum ben hiç bir oyundan fps sıkıntısı çekmedim bizim türkiyede yaşayanların parası yetmeyenler için gayet güzel bir sistem ben bunu kullandığım için söyledim yanlış bilgilendirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?