Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
bunla dünyaları fethedersin benim emektarı ağlattın.SİSTEM ÖZELLİKLERİ
İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 3600 SIFIR
ANAKART: MSİ B450 GAMİNG PLUS SIFIR
RAM: CORSAİR VENGEANCE PRO 16GB 32000MHZ RAM SIFIR
EKRAN KARTI : MSİ NVİDİA GEFORCE GAMİNG X GTX 1660 Tİ SIFIR
KASA : CORSAİR SIFIR
POWER : CORSAİR 600W 80 PLUS SIFIR
HDD: SAMSUNG 860 EVO 256GB SSD SIFIR
MONİTÖR: LG 25UM58-P 25" 75Hz Full HD IPS Monitör
Sizce bu sistemle çoğu güncel oyunu akıcı bir şekilde yüksek ayarlar ile oynayabilir miyim?
Çok teşekkürler değerli görüşün içinbunla dünyaları fethedersin benim emektarı ağlattın.
6 GB 192 BİTOyunların icinden geçersin dostum fakat ekran kartı kaç gb
Hocam oyunlar için arkana bakma derim şimdiki oyunlar net 4gb yiyor 6 gb güzel seçim olmuş 8 e tamamlasaymışın tam olurmuş ama hayırlı olsun şimdiden dostum6 GB 192 BİT
RX580 8 GB vardı fakat iki ekran kartını fiyat olarak kıyasladım gtx 1660 ti 400 tl daha pahalı ve rx580 ve rx590 serisini tokatlıyor o yüzden 6 gb olmasına rağmen onu tercih ettim. Teşekkür ederim başkanHocam oyunlar için arkana bakma derim şimdiki oyunlar net 4gb yiyor 6 gb güzel seçim olmuş 8 e tamamlasaymışın tam olurmuş ama hayırlı olsun şimdiden dostum
dostum sistem kesinlikle güzel olmuş tek sorun şu kasa hangi modeli havalandırma bakımından. corsairin bazı modellerinde sorun var onu paylaşırsan daha güzel olur. birde o ssd sana yetmez gerekiyorsa 1 ram alma ama ssd yi büyüt ve ya 300 tl daha ekle hdd al kardeşim pisman olursun yoksa çok.
Harici 1 TB hdd var elimde onu takacağım ilave olarak@ramazankulus bak sitem eksiksiz gibi fakat ssd büyük sıkıntı 240 gb yetmez oraya
rx ve rtxi bu ekran kartı biraz katlıyor o yüzden onları tercih etmedim benchmark testlerinde en iyisi bu ekran kartıkardeşim ekran kartında rtx almanı öneririm uzun yıllara bi daha ekran kartı sıkıntısı yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?