Bu üzdüsorvirdan yetki veriliyoronu bozamazsın
ağ üzerinden bağlı fakat sistem sql uzerinden çalışıyor. admın ıle sıstemler aynı kullanıcı adı paralo farkı var sadece ana makına nerde onu bılmıyor database var daha cok admını tanıyorum ama cok samımıyetım yokDaha açıklayıcı olursan yardımcı olabilirim.
server da kullanılan işletim sistemi nedir ? , ağ üzerinden tüm makinalar birbirine bağlı mı ? kayıt sistemi SQL üzerinden mi çalışıyor SQL'de rolünüz var mı ? Kullandığınız programın adı nedir ? yetkili girişiyle normal kullanıcıların girdiği kısım aynı mı ? ANA makinanın olduğu kısıma giriş yapma şansınız var mı ? ADMİN yetkisinde ki kişiyi tanıyor musunuz ? vsvs..
sistemi hacklemek kolaydır ama ilk önce tanımak gerekir...
ana server pc yetki verebilir size ve yasaklı konuma giriş yapma isteğiniz ana pc de görünür olabilir dikkat edinmerhaba dostlar c# ıle alakalı bılmem cahıllıgımı maruz gorun lutfen. hastahanede calısıyorum sıstem uzerındekı hasta kayıt kabul sıstemındekı yetkılerımız kısıtlı bu yetkılerı sadece ana kullanıcı ızın vererek hesabınıza o sekılde erısebılıyorsunuz. bunun baska bır cozum yolu varmıdır yardımcı olabılırsenız sevınırım.
fixwindow indirebilirsin her şeyin çözümünü bulabilirsinmerhaba dostlar c# ıle alakalı bılmem cahıllıgımı maruz gorun lutfen. hastahanede calısıyorum sıstem uzerındekı hasta kayıt kabul sıstemındekı yetkılerımız kısıtlı bu yetkılerı sadece ana kullanıcı ızın vererek hesabınıza o sekılde erısebılıyorsunuz. bunun baska bır cozum yolu varmıdır yardımcı olabılırsenız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?