Sen Hepsini Dagil et haci o zaman kaç para çıkıyor ?eğer harddisk'siz anakartsız ve kasa olmadana alacaksan 3350 tl gibi bir fiyat çıkıyor.
4170 TLSen Hepsini Dagil et haci o zaman kaç para çıkıyor ?
Hacı pek anlamam bu işlerden (pc toplamadan)4170 TL
monitör de dahil ettin normalde 4k ya güzel sistem toplanırHacı pek anlamam bu işlerden (pc toplamadan)
Ama bu fiyata bu bilgisayar kötü değil mi ya ?
Bence monitör çıkartılıp daha performanslı bir sistem toplanmalı ilk aylarda 60hz idare eder.monitör de dahil ettin normalde 4k ya güzel sistem toplanır
aynenBence monitör çıkartılıp daha performanslı bir sistem toplanmalı ilk aylarda 60hz idare eder.
Yoksa ileride sıkıntı çekebilir arkadaş
Asus X550CA-XO090H 4 GB 500 GB HD Graphics 4000 15.6" Notebook Özellikleri
İşlemci Türü: Intel Pentiumİşlemci Hızı: 1.80 GHzSabit Disk: 500 GB
Bellek: 4 GBPaylaşımlı:Ekran Kartı: Intel
Ekran Kartı Modeli: HD Graphics 4000Ekran Boyutu: 15.6"Ekran Çözünürlüğü: 1366x768 pxİşletim Sistemi: Win 8
Kusura Bakmayın Arkadaşlar Hazır Konusu Açılmışken Bilgili Olan Birisi Bana Bunun İyimi Yada Kötümü Olduğunu Söyleyebilirmi Oyun Konusunda Çok Kötü Olduğunu Söylediler Bir Arkadaşımda Vardı Ve Sürekli Arizalanip Duruyordu Şimdi Bana Önerdiler Almam İçin Ne Dersiniz?
2+2 =4 yapabilecegin bir bilgisayar bu hiç bir zaman bir oyun bilgisayarı olarak satılmaz yakınından bile geçmez.Asus X550CA-XO090H 4 GB 500 GB HD Graphics 4000 15.6" Notebook Özellikleri
İşlemci Türü: Intel Pentiumİşlemci Hızı: 1.80 GHzSabit Disk: 500 GB
Bellek: 4 GBPaylaşımlı:Ekran Kartı: Intel
Ekran Kartı Modeli: HD Graphics 4000Ekran Boyutu: 15.6"Ekran Çözünürlüğü: 1366x768 pxİşletim Sistemi: Win 8
Kusura Bakmayın Arkadaşlar Hazır Konusu Açılmışken Bilgili Olan Birisi Bana Bunun İyimi Yada Kötümü Olduğunu Söyleyebilirmi Oyun Konusunda Çok Kötü Olduğunu Söylediler Bir Arkadaşımda Vardı Ve Sürekli Arizalanip Duruyordu Şimdi Bana Önerdiler Almam İçin Ne Dersiniz?
Teşekkürler2+2 =4 yapabilecegin bir bilgisayar bu hiç bir zaman bir oyun bilgisayarı olarak satılmaz yakınından bile geçmez.
Eğer bu bir oyun bilgisayarıysa Monster Oyun tanrısı (kaldıki monster'dan daha iyi sistemler mevcut)
Yorumun İçin Teşekkürler Şuanki Fiyatı 1000-1200 Arası İnternette Dolaşıyo.Oyun oynamayı düşünme bu laptop ta, işlemci çok kötü ram orta.
Bu laptop ile sadece internette takılır film falan izlersin başka işini görmez.
Fiyatı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?