Dostum 8-9 bin civarı satabilirsin piyasayı öğrenmek için 2.el alım-satım uygulamalarına bakabilirsin.Merhaba arkadaşlar yeni sistem alacağım için mevcut sistemimi satmak istiyorum. Sizde ne kadar eder?
Sistem bileşenleri :
Msı B350m Gaming Pro AM4 Anakart
Msı GTX 1050ti Gaming X Ekran kartı
Ryzen 3 1300x İşlemci
Corsair 2×8 3000mhz Ram
240Gb WD SDD
1Tb WD HDD
High Power 600w 80plus PSU
Dark F40 Kasa
bi site var aynı sitede senin pc yi topladığım 10 veya 9k civarına denk geliyo sende öyle yap isterden siteden sistemini topla 2. el fiyatlsrına bak öyle satabilirsinMerhaba arkadaşlar yeni sistem alacağım için mevcut sistemimi satmak istiyorum. Sizde ne kadar eder?
Sistem bileşenleri :
Ryzen 3 1300x İşlemci
Corsair 2×8 3000mhz Ram
240Gb WD SDD
1Tb WD HDD
Dark F40 Kasa
Site adı paylaşmak yasak değilse belirtirsen sevinirim dostum.bi site var aynı sitede senin pc yi topladığım 10 veya 9k civarına denk geliyo sende öyle yap isterden siteden sistemini topla 2. el fiyatlsrına bak öyle satabilirsin
kral yasak diye biliyorum özelden yazıyım sitenin adınıSite adı paylaşmak yasak değilse belirtirsen sevinirim dostum.
Valla iyi olur bekliyorumkral yasak diye biliyorum özelden yazıyım sitenin adını
7buçuk dan koydum satışa 500de pazarlık payı var kafam da2. el olduğu için 7-8k
Bende öyle düşünüyorum pazarlık payı ile 7500e koydum.Ekran kartları fiyatları düştü baya 6-7 k eder diye düşünüyorum
Söz 1haftaya satılmazsa dönecem sana kral5500 gayme veririm
Hızlı satılsın istiyorsan 5-6 k ya giderMerhaba arkadaşlar yeni sistem alacağım için mevcut sistemimi satmak istiyorum. Sizde ne kadar eder?
Sistem bileşenleri :
Ryzen 3 1300x İşlemci
Corsair 2×8 3000mhz Ram
240Gb WD SDD
1Tb WD HDD
Dark F40 Kasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?