Onaylı Üye
Yeni olan bir sorun mu ? Bilgisayarın çok ısınıyor mu ?cümleten herkese selamın aleyküm kandilinizi kutlarım sistemimde gta 5 god of war gibi oyunları oynarken bir anda olduğu yerde donuyor ve yeniden başlıyor ekran kartı sürücü sorunu değil çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmadı ramleri değiştirtirttim yine düzelmedi
sürekli ve pc ısı test yapmadım nereden yapacağımYeni olan bir sorun mu ? Bilgisayarın çok ısınıyor mu ?
milyon kere attımbana gore her derde deva format.
PSU ile ilgili bir sorun olur mu diye düşünüyorum. Sisteminin özelliklerini ve PSU W yazar mısıncümleten herkese selamın aleyküm kandilinizi kutlarım sistemimde gta 5 god of war gibi oyunları oynarken bir anda olduğu yerde donuyor ve yeniden başlıyor ekran kartı sürücü sorunu değil çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmadı ramleri değiştirtirttim yine düzelmedi
msi afterburner kullanabilirsin nasıl kullanılacağını bilmiyorsan youtube da videolar varsürekli ve pc ısı test yapmadım nereden yapacağım
Ekran kartı, işlemci problemlerinden de olabilir. Mümkünse kasadan bi çıkarıp işlemciye de bakım yapsan fena olmaz.İMZADA VAR SİSTEM PSU SHARKON 650W RX6600XT AMD RYZEN 5 3500X GSKİLL 2X8 16 RAM C16
merhaba sistem özelliklerini bizimle paylaşır mısın anormal olan nedir yazılım mı donanım mı anlayabilmemiz için paylaşman gerekli marka model şeklinde hepsini şahsen fikrim formattan sonra temiz kurulumla ekran kartı ve driverleri kurduğunda yine aynı donma sorunuyla karşılaşıyorsan sıkıntın hdd kaynaklı gibi görünüyor okuma ve yazma hızlarını karşılayamadığı için sistem kitleniyor olabilir bu yüzden detaylı sistem bilgilerini paylaşmanda fayda varcümleten herkese selamın aleyküm kandilinizi kutlarım sistemimde gta 5 god of war gibi oyunları oynarken bir anda olduğu yerde donuyor ve yeniden başlıyor ekran kartı sürücü sorunu değil çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmadı ramleri değiştirtirttim yine düzelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?