Sistemim hakkında fikirleriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle iyi forumlar herkese.

Sistemim hakkında bilgi almak istiyorum ve şunu söyleyim çok düşük bir bütçeyle topladığım çok yüksek şeyler istemediğim bir pc onu belirteyim.

Kullandığım anakart - MSİ P41 C31 DDR3
Kullandığım işlemci - İntel Xeon 5420
Kullandığım ram - 4 gb 1333 mhz 2+2
Kullandığım ekran kartı - Nvidia GF210 1gb
Kullandığım harddisk - 2x SATA - 500+250 gb

bu sistemi toplayalı 1 ay oldu çok çok düşük bir bütçeyle topladım öğrenmek istediğim şeyler şunlar bu sistem ilk topladığım zaman pubg mobile açtığım an çekirdek ısıları 90 dereceden aşşa inmiyordu sonra termal macunu yeniledim farklı marka kullandım ısı sorunum çözüldü ama şuan şunu öğrenmek istiyorum sistem darboğaz yapıyormudur ? neden xeon işlemci kullandın diyenler olabilir veyada neden gf210 kullandın diyenlerde olabilir ama dediğim gibi öyle uçuık fiyatlar veripte aldığım malzemeler değildir.
Beni bilgilendirebilecek kardeşim şu malzemede şu konudan darboğaz yapar veyahut şunu değiştirirsen sistemin için daha iyi olur diyen çıkarmı veyada xeon 75xx serisinden bi işlemci takayımmı?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Günümüz yeni nesil oyunlarına gere yetersiz bence. Bir çok oyunda düşük ayarlarda kasmadan oynayabilirsin belki ama popüler oyunlarda (BR oyunları genellikle) orta grafik ayarlarında bile 60 Fps gösteremez belki :) Haliyle yüksek grafikler ile oynamak mümkün olamayabiliyor.
Ek olarak Anakartını DDR4 olarak üzerine Ram, Ekran Kartı ve İşlemci yeniler isen (yükseltirsen) daha iyi olabilir; bütçen uygunsa.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Pubg mobile zaten mobil bir oyun olduğu için istersen en iyi sistemin olsun gene kasar. Bu oyunu oynayacaksan ve test edeceksen sistemin biraz iyi olması gerekiyor.

Senin sistemin ise pek iyi olduğunu söyleyemem ortanın bir üstü diyebiliriz.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Üye
6 HİZMET YILI
Çok iyi değil ancak pubg mobil daha iyi sistemdede kasar çünkü uyumlu değil.

Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
cevaplarınız için teşekkür ederim ram konusunda anakart max 4gb destekliyor aralık ayından sonra ddr4 bir anakarta geçiş yapıcam o zamanda tekrardan ekran kartı ve işlemci konusunda sizden fikir isteyebilirim eğer gene xeon kullanabileceğim bir anakart bulursam bu sefer 75xx kullanmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...