Üye
bende 22 civarı koydum ama tam emin değilim aldıgım fiyat 18.5 tanıdıktan aldık o topladı birazda indirim yaptı ekran kartı fiyatı fln artmıs baya o dikkati cekti 9 k ya aldık biz20k civarı eder gibi duruyor
motor alıcamda o yuzden satıyorummonitörle kamera klavye ile falan 22 23k eder niye satıyorsun bu arada
guzel baya hemde kasma fln olmuyorbende aldım çok severek kullanıyorum ama satarsan 20 25 civarı eder:
anladım kazasız belasız sürersin dostm 2. el piyasası ölü oluyor pc de ama bilmiyorum bilgisayarcılar vs. alabiliyor sistemi gösterip fiyat al bencemotor alıcamda o yuzden satıyorum
Post automatically merged:
guzel baya hemde kasma fln olmuyor
amin amin herkese nasip olsun ayn baya ölü fiyatlar cok yerdeanladım kazasız belasız sürersin dostm 2. el piyasası ölü oluyor pc de ama bilmiyorum bilgisayarcılar vs. alabiliyor sistemi gösterip fiyat al bence
knk 3 ay onceydı o sade ekran kartı 11 12 bin mönitor 4.518 19 a toplarsın bu kasayı herhalde şuanda
ayn gecen biri sadece monitoru sitedi ama oylede tek tek uzun suruyor elınde kalma ihtimali olan parcalar var20K civarı koyarsan daha iyi olur. Çünkü komple set olarak almak istemeyen olabilir. Mesela ben senin sistemi alacak olsam çevre bileşenlerine ihtiyaç duymam. Dilersen ayrı ayrı da satabilirsin. Ya da çevre bileşenlerine ayrı bir fiyat biçebilirsin. Örnek bütün parçalar dahil sallıyorum 22K sadece kasa ile 20k mesela
25 yazdımda sahıbındende degiştim 3 hafta kimse yazmadı dusurunce sadece monitor icin isteyen oldu25kya gider tok ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?