kral evde 3 kardeşiz bu bilgisayar bozuktu 1GB ekran kartı vardı driver kurdukça çöküyordu bilgisayarcıya götürmedim evde diğer çook eski kasanın ekran kartını taktm öyle açtım bu bendeki ekran kartı en düşük modelmiş sanırsam biraz araştırdım inşallah oynatır biraz deniyeceğim bide Win10 kullanıyorum en yakın zamanda Win7 yada Win8.1 geçeceğim daha az hizmet kullanması içinoynatır ama kasma yapabilir biraz denemekten zarar gelmez şansını dene
inşallah oynatır kardeşim <3kral evde 3 kardeşiz bu bilgisayar bozuktu 1GB ekran kartı vardı driver kurdukça çöküyordu bilgisayarcıya götürmedim evde diğer çook eski kasanın ekran kartını taktm öyle açtım bu bendeki ekran kartı en düşük modelmiş sanırsam biraz araştırdım inşallah oynatır biraz deniyeceğim bide Win10 kullanıyorum en yakın zamanda Win7 yada Win8.1 geçeceğim daha az hizmet kullanması için
tabi ama donma olur akıcı bi oyun oynatmaz ama4096MB DDR3 Ram'ım var
Intel Pentium CPU G3420 @ 3.20GHZ 2 çekirdek işlemcim var.
Intel HD Graphics 112MB vram var (Yaklaşık Top Bellek 2095MB) (Paylaşılan Bellek 1982 MB) sistemim uygunmudur oynamaya?
Oyunun config dosyalarından çözünürlüğü %70'e düşürüp oynamayı düşünüyorum yani bulanıklaştıracağım ona göre cevaplarsanız sevinirim.
ur spec is too low4096MB DDR3 Ram'ım var
Intel Pentium CPU G3420 @ 3.20GHZ 2 çekirdek işlemcim var.
Intel HD Graphics 112MB vram var (Yaklaşık Top Bellek 2095MB) (Paylaşılan Bellek 1982 MB) sistemim uygunmudur oynamaya?
Oyunun config dosyalarından çözünürlüğü %70'e düşürüp oynamayı düşünüyorum yani bulanıklaştıracağım ona göre cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?