4080 le o civarda alıyorum kankayani normal ram 16 olsa bide i3 10100f filan olsa 400-500 görürsün
4080 i belirtmeden önce valorantın işlemci yoğunlukta çalışan bir oyun olduğunu söyleyebilseydin keşke.4080 le o civarda alıyorum kanka
işlemci yoğunluğu var doğru ama sen en iyi işlemciyi taksan ne olur ekran kartı iyi olmadıktan sonra ?4080 i belirtmeden önce valorantın işlemci yoğunlukta çalışan bir oyun olduğunu söyleyebilseydin keşke.
knk pc bi baktır yada bi format atValorant oynarken normalde en düşük ayarda oynuyorum zaten cs den alıştım ve en düşük modelde 1440x1080 ayarda oynyorum 120 hz pc 200 fps alıyor yukarısına cıkmıyor normal mi bi sorun mu var acaba
Sistem özellikleri
ryzen 5 3600
8 ram
1660 ti 6 gb
Ben kartın iyi olup olmadığı konusunda bir şey demedim dostum oynadığın oyuna göre analiz yapıp yazacaksan oyunun istediklerini ve beslendiği yönetim birimlerini yazman lazım. Küçük bir bilgilendirme sadeceişlemci yoğunluğu var doğru ama sen en iyi işlemciyi taksan ne olur ekran kartı iyi olmadıktan sonra ?
Ben bi anormallik görmedim ama yeni nesil ekran kartlarında ayarları çok düşürünce fps düşüyor, evet artmıyor düşüyorValorant oynarken normalde en düşük ayarda oynuyorum zaten cs den alıştım ve en düşük modelde 1440x1080 ayarda oynyorum 120 hz pc 200 fps alıyor yukarısına cıkmıyor normal mi bi sorun mu var acaba
Sistem özellikleri
ryzen 5 3600
8 ram
1660 ti 6 gb
hangi yoruma cevap yazdıgıma bakmadan konusarak boş yapmış oldun biraz arkadaş i3 10100f ile 500 fps alırsın yazmış ben 4080 li pc ile o kadar alıyorum yazdım sende sazan gibi atladın heralde boş yorumların ile seni uğurluyorum iyi akşamlarBen kartın iyi olup olmadığı konusunda bir şey demedim dostum oynadığın oyuna göre analiz yapıp yazacaksan oyunun istediklerini ve beslendiği yönetim birimlerini yazman lazım. Küçük bir bilgilendirme sadece
4080 in yanına taktığı işlemci sence valoya mı yetmeyecek4080 i belirtmeden önce valorantın işlemci yoğunlukta çalışan bir oyun olduğunu söyleyebilseydin keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?