Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
mübarek 8.5k olmuş yahuGTX 1060 6 GB al bence ben yıllarıdr kullanıyorum halende hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım
tamamdır kanka bakayım ben ona bir teşekkür ederim.2. el bulunuyor piyasada güzelce test edip alabilirsin sıfırı zaten bulunmazda 4-5k civarı sanırım fiyatı
350 ti tek başına 7k pahalı ama 6 7 sene götürür - toplama kasa içerisinde alırsan 15k ya geliyor sadece ekran kartını alıp diğerlerini satarsan 6k ya getirirsinBeyler selam 5 ay önce ekran kartımı sattım rtx 2070s vardı şimdi ki şartlarda ekran kartı alamıyorum kasam öylece yatıyor dar boğaz yapmayacak şekilde 3-5 oyun oynayacağım bir ekran kartı almam gerek işlemcim ryzen 5 3600 16 gb 3200 mhz ram var anakartım da asus prime a320m-f bunlara uyumlu bir ekran kartı ikinci el de olur şu an bütçem fazla değil.
Asus ROG Nvidia GeForce GTX 1080 8GB OC 256Bit STRIX-GTX1080-A8G-GAMING Ekran KartıBeyler selam 5 ay önce ekran kartımı sattım rtx 2070s vardı şimdi ki şartlarda ekran kartı alamıyorum kasam öylece yatıyor dar boğaz yapmayacak şekilde 3-5 oyun oynayacağım bir ekran kartı almam gerek işlemcim ryzen 5 3600 16 gb 3200 mhz ram var anakartım da asus prime a320m-f bunlara uyumlu bir ekran kartı ikinci el de olur şu an bütçem fazla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?