Bro onları düşündüm zaten ekran kartına göre bir işlemci ve güç kaynağı alacam siz sadece en iyi ekran kartını yoksa hangileri ile beraber en iyi performansı alırım söyleyin yeterram kolay işte ekran kartı 4080 falan olsun diyorsun ama işlemcini söylememişsin darboğaz olur mu falan bunları hic düşünmemişsin
20kyi geçmesin yeter ekran kartıüst sınır için bütçe, boyut için kasa, güç yeterliliği için psu, darboğaz için de cpu bilgilerinizi söylemeniz lazım
Kasanın kutusunu kaybettim modelini bilmiyorum fotoğraflara ekledim en kötü yeni kasa alırız olmazsaKasa modelini senin söylemen lazım, boyutuna göre öneride bulunulur. Soğutma konusunda genel olarak o seviyede bir kart alacaksan MSI veya ASUS tercih etmeni öneririm.
Eski işlemcim intel i5 11.nesil ama yenisini alabilirimüst sınır için bütçe, boyut için kasa, güç yeterliliği için psu, darboğaz için de cpu bilgilerinizi söylemeniz lazım
Olmazbütçe sorun olurmu?
Soğutma şart mı peki 4080li bir sistemde soğutma olmassa ne olurKasa modelini senin söylemen lazım, boyutuna göre öneride bulunulur. Soğutma konusunda genel olarak o seviyede bir kart alacaksan MSI veya ASUS tercih etmeni öneririm.
800watt aerodostum işlemci, anakart, ve power supply bilgilerin eksik. bu bilgiler olmadan bir ekran kartı önermek zor olur.
i5 11. nesil ile 4080 4090 vs kullanamazsınız. soğutma derken ekran kartının soğutmasından bahsetmiş arkadaş soğutmasız kart yok zatenBro onları düşündüm zaten ekran kartına göre bir işlemci ve güç kaynağı alacam siz sadece en iyi ekran kartını yoksa hangileri ile beraber en iyi performansı alırım söyleyin yeter
20kyi geçmesin yeter ekran kartı
Kasanın kutusunu kaybettim modelini bilmiyorum fotoğraflara ekledim en kötü yeni kasa alırız olmazsa
Eski işlemcim intel i5 11.nesil ama yenisini alabilirim
Olmaz
Soğutma şart mı peki 4080li bir sistemde soğutma olmassa ne olur
İşlemci ne önerirsin krali5 11. nesil ile 4080 4090 vs kullanamazsınız. soğutma derken ekran kartının soğutmasından bahsetmiş arkadaş soğutmasız kart yok zaten
I5 11.nesil eskisi onu kullancagimi söylemiyorum zateni5 11. nesil ile 4080 4090 vs kullanamazsınız. soğutma derken ekran kartının soğutmasından bahsetmiş arkadaş soğutmasız kart yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?