Süper Üye
ben de o civar düşünüyorum da alıcı çıkar mı sorun ohocam en az 11.000 tl diye düşünüyorum çünkü rx ekran kartları piyasaada çok kalmadı o yüzden degerli biraz
İşlemci : 1400TLmerhaba arkadaşlar sistemimin garantisi bitti onu önceden belirteyim
kasa ve içindekiler şöyle,
• İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 • Anakart: Gigabyte B450M S2H • Ekran Kartı: Sapphire RX 580 8GB • RAM: HyperX 2x8GB 3000 MHz • SSD: AData 240 GB • Kasa + PSU: GamePower 600W 80+
klavyem, gamebooster, mavi switch var
mouse, rival 300
monitor, msi mag24 curved
arkadaşlar monitorlu ve monitorsuz ne kadar tutar sizce ne kadardan satmalıyım konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim
is not it lowIn the light of above specification the selling price should be
300$--350$
adamsın tek tek çıkarmışsın monitorle beraber snece ne kadara giderİşlemci : 1400TL
Anakart : 1400TL
Ekran Kartı : 2000TL
Ram : 900TL
SSD : 275TL
Kasa + PSU : İkinci el fiyatını bulamadım ama 1500TL civari birşey
Klavye : Model belirtmediğiniz için hesaplamadım.
Mouse : 250TL
Monitör : İkinci el ve sıfır satış fiyatı yok en son sıfır satış fiyatı : 8000TL
kanka sahibindene falan baktım benimkinden kotuleri 10a koymuşlar onlarınki mi aşırı350-400 dolar eder bu pc daha da üste gitmez zaten
Evet fazla paraya kakalamak için millete o yüzden ben ederini söyledim sen de koyabilirsin alıcı çıkmazsa zamanla ona göre indirirsinadamsın tek tek çıkarmışsın monitorle beraber snece ne kadara gider
Post automatically merged:
kanka sahibindene falan baktım benimkinden kotuleri 10a koymuşlar onlarınki mi aşırı
bide ekran kartım 8 gb 2000 az değil miİşlemci : 1400TL
Anakart : 1400TL
Ekran Kartı : 2000TL
Ram : 900TL
SSD : 275TL
Kasa + PSU : İkinci el fiyatını bulamadım ama 1500TL civari birşey
Klavye : Model belirtmediğiniz için hesaplamadım.
Mouse : 250TL
Monitör : İkinci el ve sıfır satış fiyatı yok en son sıfır satış fiyatı : 8000TL
anladım teşekkürler pazarlık payı bırakmalı o zamanEvet fazla paraya kakalamak için millete o yüzden ben ederini söyledim sen de koyabilirsin alıcı çıkmazsa zamanla ona göre indirirsin
15.725 tl eder hocam toplam klavye fiyatını eklemedimadamsın tek tek çıkarmışsın monitorle beraber snece ne kadara gider
Post automatically merged:
kanka sahibindene falan baktım benimkinden kotuleri 10a koymuşlar onlarınki mi aşırı
aga üstte biri 400 dolar dio sen 800 900 dolar diyon15.725 tl eder hocam toplam klavye fiyatını eklemedim
Hocam onlar monitör fiyatını eklememistir. Monitörünüz kötü degil çünkü iyi bir fiyat ederaga üstte biri 400 dolar dio sen 800 900 dolar diyon
anladım kanka cok teşekkür edeirm ilgilendiğin için satışa koyarsam fiyatı soylerimHocam onlar monitör fiyatını eklememistir. Monitörünüz kötü degil çünkü iyi bir fiyat eder
yok ben yapmadım mining sadece oyun oynadım umaırm istediğim fiyatlara satabilrimHocam ekran kartından dolayı insanlar şüpheye düşebilir ama bence baya değerli bi ekran kartı. Zamanında çok mining yapıldı o kartlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?