Seçkin Üye
yenisini almak derken şöyle. biraz borçlar var arada 16 bin küsüre sattığımda aradaki 10 bini borca kullanıp 6 bine kötürüm bi pc almak gibi mesela.eğer yenisini almak içinse yani daha iyisini satma saçma sapan bişey olur dolar 30 lirayı görür bidaha alamazsın
22 bin sıfır fiyatları sanırıım %30 %20 değer kaybı olur ikinci el olduğu için . ortalama 17 -18 düşünüyorum bakalım tekliff gelirse vereceğim.22.000 gibi bir fiyat çıkıyor her birinin ikinci el olduğunu değerlendirdiğimde. 20-21k gibi verilebilir.
borcu eşya satarak değilde başka türlü kapatmaya çalişyenisini almak derken şöyle. biraz borçlar var arada 16 bin küsüre sattığımda aradaki 10 bini borca kullanıp 6 bine kötürüm bi pc almak gibi mesela.
22 bin sıfır fiyatları sanırıım %30 %20 değer kaybı olur ikinci el olduğu için . ortalama 17 -18 düşünüyorum bakalım tekliff gelirse vereceğim.
Evet o fiyatlara kadar da gidebilir. Ben biraz az kıstım sanırım.yenisini almak derken şöyle. biraz borçlar var arada 16 bin küsüre sattığımda aradaki 10 bini borca kullanıp 6 bine kötürüm bi pc almak gibi mesela.
22 bin sıfır fiyatları sanırıım %30 %20 değer kaybı olur ikinci el olduğu için . ortalama 17 -18 düşünüyorum bakalım tekliff gelirse vereceğim.
yoruyo kanka bi bilsen aile bi yerden verdin bu parayı şuna sat sat bezdiriyor10 k borç için 20 k lık pc satma derim sen bilirsin
dalga mı geçiyon yoksa yorum mu kasıyon1500 tl üzeri bence
svı sogutmalı rx 5500 kadana zaten bı 9 10 edıyor hocam kafadan 15 yaz sen en kotu 14.5k ya okutursun hatta bı sorayım pıyasaya ben de alabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?