Bu arada bütçeniz nedir? ona göre daha iyi bir öneri yapabilirim.yav kardeşim intel diyorum amd yazıyorsun reportladım
500 tl ve altıBu arada bütçeniz nedir? ona göre daha iyi bir öneri yapabilirim.
İ7 3770K 3. nesilin eni iyi performans veren işlemcilerinden ama malesef, en düşük 750 TL'ye bulabildim.500 tl ve altı
i7 2600 yetersiz ve ekran kartına darboğaz yapacak. Ayrıca i5 3570K daha iyi.Önceki Açtiğin konu daki aşiri saçmaliklari bilemem Fakat yukarda ark belirtmiş 1155 için en iyi diyeceğimiz i7 3770 var fakat bütce meselesi diyorsan i7 2600 e bak aradalarin daki far isimleri kadar yoktur neredeyse birde o psu da yükselt ne darboğaz kalir ne de boğazinda
yetersiz dedigin ve kıyasladiğin işlemci i7 2600 dikkatini cekerim =) her türlü tokatlar 3470i tek farki 1333 diğeri 1600 mhz detekler ramlerde işlemci mi arti olsun ram hizimi dersen tabikide işlemci dersin youtube videoların dan mı öreniyorsunuz anlamıyorum bu söylemlerii7 2600 yetersiz ve ekran kartına darboğaz yapacak. Ayrıca i5 3570K daha iyi.
i7 2600 i5 3570K'yı tokatlayamaz. Sende sağdan soldan edinip biriktirdiğin bilgiler ile bişeyler konuşuyorsun. i5 3570K 3. nesil ayrıca K ibaresi olan işlemciler yüksek oyun performansı ve güçlü OC'lara daha yatkın işlemcilerdir. Senin dediğin işlemci 2. nesil K ibaresi bulunmayan hayli eski bir işlemci. 1650'ye darboğaz yapacak i5 3570K, i7 2600'den daha iyi. Çünkü 3. nesil işlemci doğal olarak 2. nesilden iyi yani şöyle söyliyeyim dostum sana, 2. yüzyıldayız ve 3. yüzyıla girdiğimizde daha gelişmiş olacağız öyle değil mi? örnek veriyorum fazla kafa yormana gerek yok, hah hem K ibaresi bulunuyor hemde 3. nesil bir işlemci. Yani i7 2600'den daha iyi performans veren bir işlemci. i7 2600 32 Nanometre iken, i5 3570k 22 nanometre yani daha transistörler bulunuyor.yetersiz dedigin ve kıyasladiğin işlemci i7 2600 dikkatini cekerim =) her türlü tokatlar 3470i tek farki 1333 diğeri 1600 mhz detekler ramlerde işlemci mi arti olsun ram hizimi dersen tabikide işlemci dersin youtube videoların dan mı öreniyorsunuz anlamıyorum bu söylemleri
ilk mesajda dikkat etmemısssın belkı youtube cı kardesım ama nasil 3570 e K ibaresi koymamısssam 2600 a da koymamısım kastettigim 2 sınde de '' K '' ibaresi var hatta seni kastedddım dedım kı arkadaş önermiş felan işine geldiği gibi bırıne K koyup bırıne Koymadın mı orada bır duracaksın sana senın anlıcagın dılde cvb verem youtupppcu kardes youtube de izlediğin oyun videolarından değil tamamennnnn bu işin içinde birisi olarak yazıyorum sana bunları 3570 den de üstün demedim arasında farki yazdım 1333 diğeri 1600 Ayriyetten Darboğazın sadece ekran karti vede işlemci zannedilmesi komikti =) devam et youtubeyei7 2600 i5 3570K'yı tokatlayamaz. Sende sağdan soldan edinip biriktirdiğin bilgiler ile bişeyler konuşuyorsun. i5 3570K 3. nesil ayrıca K ibaresi olan işlemciler yüksek oyun performansı ve güçlü OC'lara daha yatkın işlemcilerdir. Senin dediğin işlemci 2. nesil K ibaresi bulunmayan hayli eski bir işlemci. 1650'ye darboğaz yapacak i5 3570K, i7 2600'den daha iyi. Çünkü 3. nesil işlemci doğal olarak 2. nesilden iyi yani şöyle söyliyeyim dostum sana, 2. yüzyıldayız ve 3. yüzyıla girdiğimizde daha gelişmiş olacağız öyle değil mi? örnek veriyorum fazla kafa yormana gerek yok, hah hem K ibaresi bulunuyor hemde 3. nesil bir işlemci. Yani i7 2600'den daha iyi performans veren bir işlemci. i7 2600 32 Nanometre iken, i5 3570k 22 nanometre yani daha transistörler bulunuyor.
Ve burada benchmark sonuçlarını rahatlıkla görebiliyoruz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ryzen 5 2600 gibi gayet güçlü bir işlemci ile i5 3570Kaynı performansı veriyor. Şimdi sen Eren116 kardeşim halen i7 2600 gibi çöp bir işlemciyi almayı düşünüyor musun?
I have Intel i7 and 2 videocards GTX 980 16 Gb of RAM, I'm happy as an elephanti7 3770k işini görür
yalnız forumda çok fazla spam için yorum kasanlar var gereksiz şunu al bunu al diyebilir dikkatli ol.
anakart çipseti çıkış yılını soketini bilmeden yorum yapıyorlar.
Bu arada bütçeniz nedir? ona göre daha iyi bir öneri yapabilirim.
güzel öneri vermişsin ancak i5 in yeni neslinin i7 den daha fazla performans verdiği aşikar sanırım1650'la darboğaz yapmayacak işlemci arıyorsan İ7-2600K veya İ7-3770 al dostum.(Bunlarada overclock yapmanı öneririm.)(Bu arada o psu ihtiyacını karşılamaz en az 500w 80plus almanı öneririm.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?