önceki yorumlara giderseniz bu işlemci önerilerini verenler +lariyla vede - leriyle belli ama arasındaki fiyat farkı dudak ucuklatırgüzel öneri vermişsin ancak i5 in yeni neslinin i7 den daha fazla performans verdiği aşikar sanırım
Türkiyede teknolojiyi dolar kuruna vurunca hepsi uçurum kral takmamak lazımönceki yorumlara giderseniz bu işlemci önerilerini verenler +lariyla vede - leriyle belli ama arasındaki fiyat farkı dudak ucuklatır
Fiyat alabilirmiyim rica etsem kötü bir işlemcide söylemek istemiyorum?ÖNCEKİ AÇTIĞIM KONUDA AŞIRI SAÇMA ŞEYLER YAZMIŞSINIZ AYNISI TEKRARLANMAMASI DİLEĞİYLE...
sistemim:
4+2 gb ram 1333 mhz
ASUSBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap8H61-M LX3 PLUS R2.0 anakart
Msi Aero İtx Rx 560
1 tb hdd
i3 3210 işlemci
300W psu
GTX 1650 ventus indirimdeyken aldım.
bu ekram kartıyla darboğaz yapmayacak EN UCUZ 2 ve 3. nesil İNTEL İŞLEMCİ önerebilirmisiniz
BİRDE ANAKART ÇOK ESKİ YOK RAM AZ FELAN DİYE YAZMAYIN BANA SADECE İŞLEMCİ LAZIM
KONUYLA ALAKASIZ ŞEYLER YAZANLARI, KONUYLA İLGİLİ ZERRE BİLGİSİ OLMAYIP YORUM KASMAYA ÇALIŞANLARI DİREK REPORTLİYORUM HEPSİNİ ÜŞENMEDEN O YÜZDEN LÜTFEN FORUM KURALLARINA UYALIM!
Yahu sen neden bahsediyorsun küçük dostum K ibaresi bulunan işlemciler üreten intel bu işlemcilerin OC'e açık ve daha güçlü olması, durum bu kadar basit, i7 2600 ise 2. nesil ve i5 3. nesil olduğu için, İ5 3570K hem oyun performansı daha iyi, hemde workstation olarak daha iyi, çünkü 3. nesil ve 22 nm işlemci. Bu işlemciler eski nesil sen daha GTX 1050 Ti videoları izlerken ben 6 sene önce PC topluyordumilk mesajda dikkat etmemısssın belkı youtube cı kardesım ama nasil 3570 e K ibaresi koymamısssam 2600 a da koymamısım kastettigim 2 sınde de '' K '' ibaresi var hatta seni kastedddım dedım kı arkadaş önermiş felan işine geldiği gibi bırıne K koyup bırıne Koymadın mı orada bır duracaksın sana senın anlıcagın dılde cvb verem youtupppcu kardes youtube de izlediğin oyun videolarından değil tamamennnnn bu işin içinde birisi olarak yazıyorum sana bunları 3570 den de üstün demedim arasında farki yazdım 1333 diğeri 1600 Ayriyetten Darboğazın sadece ekran karti vede işlemci zannedilmesi komikti =) devam et youtubeye
ilk mesajda dikkat etmemısssın belkı youtube cı kardesım ama nasil 3570 e K ibaresi koymamısssam 2600 a da koymamısım kastettigim 2 sınde de '' K '' ibaresi var hatta seni kastedddım dedım kı arkadaş önermiş felan işine geldiği gibi bırıne K koyup bırıne Koymadın mı orada bır duracaksın sana senın anlıcagın dılde cvb verem youtupppcu kardes youtube de izlediğin oyun videolarından değil tamamennnnn bu işin içinde birisi olarak yazıyorum sana bunları 3570 den de üstün demedim arasında farki yazdım 1333 diğeri 1600 Ayriyetten Darboğazın sadece ekran karti vede işlemci zannedilmesi komikti =) devam et youtubeye
geri vitesYahu sen neden bahsediyorsun küçük dostum K ibaresi bulunan işlemciler üreten intel bu işlemcilerin OC'e açık ve daha güçlü olması, durum bu kadar basit, i7 2600 ise 2. nesil ve i5 3. nesil olduğu için, İ5 3570K hem oyun performansı daha iyi, hemde workstation olarak daha iyi, çünkü 3. nesil ve 22 nm işlemci. Bu işlemciler eski nesil sen daha GTX 1050 Ti videoları izlerken ben 6 sene önce PC topluyordumRyzen 5 2600 ve i5 3570k karşılaştırması biraz saçma olabilir kabul ediyorum, normalde pek fazla youtube'dan video alıp buraya atmam, herneyse. I7 2600'den bahseden sensin kafan iyimi güzel kardeşim benim? i7 2600 almalısın diyen sensin sonradan I7 2600k ile i5 3570k'yı karşılaştırıyorsun hemen geri vites ben i7 2600'ün i5 3570K'dan düşük olduğunu söylüyorum arkadaşa, zaten i7 2600K i5 3570K'den daha iyi.(Workstation tarafında bile ucu ucuna fark yok) Ben i7 2600'den bahsediyorum. Gidiyorsun 2600K ile karşılaştırıyorsun.
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSen i7 2600K'yı geçeceksin i5 "3570k" ile "i7 2600" mü daha iyi tartışıyoruz burada. Tabiiki i7 2600k i5 3570k'dan daha iyi. Gerçi baktım da aralarında pek fazla fark yokneredeyse birebir güçteler. sadece i5 3570k'da 4 threads var i7 2600k'da 8 threads var. Workstation tarafındada bir fark yok. Yoksa adam gidipte 500 lira bütçe ile i7 2600k bulursa eyvallah. Hatta demin baktım piyasada 2. el 2600k satan adam yok kısacası bulursanız linkini atın arkadaşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?