Onaylı Üye
bu bilgi beni üzsede teşekkür ederimHer zaman güncel sistemleri tercih edin. Dönmenin bi manası yok Windows Şirketi 14 Ocak 2020 Tarihinden itibaren Windows 7 Desteğini kaldırdı.
Windows için Oyun Modu Var Yeni Güncellemeyle Beraber Gelen + Durum ciddiysebu bilgi beni üzsede teşekkür ederim
Her zaman güncel sistemleri tercih edin. Dönmenin bi manası yok Windows Şirketi 14 Ocak 2020 Tarihinden itibaren Windows 7 Desteğini kaldırdı.
Ben ne demişim orda?Güncel işletim sistemi için güncel bir sistem olması lazım
aga sana bir şey daha sorucam bu 60 yoruma ulaştıktan sonra otomatik olarak mı onaylanmış üye olucam yoksa adminlere başvurmam gerekir miBen ne demişim orda?
Ben ne demişim orda?
kanka ben artık bunu yükseltmek istemiyorum klavyede falanda tuşlar eksik alabilirsem masaüstü sağlam bir şey alamak istiyorum ama yorumun için teşekkür ederimMerhaba, bazı sitelerde son güncellemmiş hali ile sunulmuş işletim sistemleri oluyor. Diğer arkadaşların bahsettiği gibi w7 artık güncelleme almayacak. Modifiyeki bazı işletim sistemleri işini görebilir ama oyunlar güncelleme aldıkça muhtemelen ne yaparsan yap w7 de fps düşüsü olacaktır. Sistem özelliklerini ya da yükseltmeye elverişli mi bilmiyorum ama laptop bile olsa Belki ram yükseltmeyi deneyebilirsin
Yeni bir bilgisayar al diyen kim?Sistemden kastın umarım yeni bir bilgisayar al dememişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?