rules of survival ve PlayerUnknown's Battlegrounds anca bu gibi oyunları oynayabilirsin bu ram yetersiz ancak 8 gb 4 vram olmalı
İşlemciden kaybediyorsun dostum o Ghz ile çok fazla oyun oynama şansın yok evet Gta V de 30-35 fps alabilirsin fakat bilgisayarın ömrü 10 yıl ise 5 yıl a düşürmüş olursun bu yüzden işlemci ve ram ini yükseltmeden yüksek sistemli oyunlara yönelmeni tavsiye etmiyorum.
Hazır alma kardeşim toplama her zaman daha iyidirBılgısayar Alıcamda Toplasammı Yoksa Normalmı Alsam Nasıl Almalıyım Bı Fıkrınız varmı
Dostum Bilgisayar Toplamalar doğru yerlerden aldığın sürece daha ucuza daha iyi sistemler toplayabilirsin.Forumun discorduna gelip ByCampeR nerde diye sorarsan çağırırlar beni yardımcı olurum toplamanda.Bılgısayar Alıcamda Toplasammı Yoksa Normalmı Alsam Nasıl Almalıyım Bı Fıkrınız varmı
Vatan pc den yapmayı dusunuyorum toplamayı fılan ?Dostum Bilgisayar Toplamalar doğru yerlerden aldığın sürece daha ucuza daha iyi sistemler toplayabilirsin.Forumun discorduna gelip ByCampeR nerde diye sorarsan çağırırlar beni yardımcı olurum toplamanda.
Gereksiz olur dostum MemoryHackers'ın discord kanalına gel ben sana toplarım güzel indirimli bilgisayar.Vatan pc den yapmayı dusunuyorum toplamayı fılan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?