dostum tasarım gayet güzel ama şöyle bir şey var daha önce wix kullandım yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz versiyonunda reklam koyulmuyordu siteye yani herhangi bir gelir olmuyordu. Eğer bir miktarda param var diyosan wixin paralı versiyonlarından alabilirsin veya direk google üzerinden ücretsiz bir şekilde blogpost.com ile biten bir site koyup reklam ekleyip gelir elde ediliyordu diye hatırlıyorum. Onun dışında şöyle bir şey de var ücretsiz bir şekilde domain alabiliceğin ve tasarımın tamamen sana ait olabiliceği her şeyi senin yönetebiliceğin sitelerde var ama biraz kalitesiz oluyo domainleri (.ml ve .kl tarzı bitiyo sonları) ve tasarımlarıMerhaba, öncelikle konu doğru yerde mi emin değilim,
Geçenlerde Film/Dizi önerisi/tavsiyesi üzerine pek fazla site bulunmadığı ve isminin güzel olması nedeniyle wix üzerinden şöyle bir taslak yaptım:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(domain alındı). Tabi bu sadece tasarım ve fikir. Burdan sonrasında neler yapılması gerektiği hakkında pek fikrim yok. Bu konularda bilgisi ve tecrübesi olup bu fikre ilgili arkadaş varsa tasarım ve maddi açıdan destek sağlayabilirim. Birkaç ay içinde güzel pazarlamayla 1k + gelir sağlayacağını düşünüyorum
Siteye reklam koyup para kazanma ile ilgili bilgi nerden edinirimdostum tasarım gayet güzel ama şöyle bir şey var daha önce wix kullandım yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz versiyonunda reklam koyulmuyordu siteye yani herhangi bir gelir olmuyordu. Eğer bir miktarda param var diyosan wixin paralı versiyonlarından alabilirsin veya direk google üzerinden ücretsiz bir şekilde blogpost.com ile biten bir site koyup reklam ekleyip gelir elde ediliyordu diye hatırlıyorum. Onun dışında şöyle bir şey de var ücretsiz bir şekilde domain alabiliceğin ve tasarımın tamamen sana ait olabiliceği her şeyi senin yönetebiliceğin sitelerde var ama biraz kalitesiz oluyo domainleri (.ml ve .kl tarzı bitiyo sonları) ve tasarımları
(biraz uzun oldu kusura bakma.)
google adsSiteye reklam koyup para kazanma ile ilgili bilgi nerden edinirim
Eğer googlenin kendisinden ücretsiz olarak bir blogpost sitesi açacaksanız google adsden o işi halledebilirsiniz ilk olarak google ads yazın ve gmail hesabınızla kaydolun gmail hesabınız siteyi açtığınız gmail ile aynı olmalı daha sonra reklamı nasıl alabiliceğinizi youtube üzerinde aratarak bulabilirsiniz örnek: İnternet siteme nasıl reklam alrım. örnek2: Google adsden siteme nasıl reklam alırım vb diye aratabilirsinizSiteye reklam koyup para kazanma ile ilgili bilgi nerden edinirim
Dostum geleceğe yönelik seni ve sahibi olduğun siteyi üste yükseltebilicek bir kaç şey önerebilirim sadece. En iyi filmleri IMDB Puanına göre düzenle ve her öneri olarak gösterdiğin film'in teasırını koy ve kendi yorumlarını yap. Hatta bunun üzerine youtube kanalı açıp oradan da bir gelir elde edebilirsin film,dizi ile ilgili konuşarak. Umarım yardımcı olabilmişimdirMerhaba, öncelikle konu doğru yerde mi emin değilim,
Geçenlerde Film/Dizi önerisi/tavsiyesi üzerine pek fazla site bulunmadığı ve isminin güzel olması nedeniyle wix üzerinden şöyle bir taslak yaptım:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(domain alındı). Tabi bu sadece tasarım ve fikir. Burdan sonrasında neler yapılması gerektiği hakkında pek fikrim yok. Bu konularda bilgisi ve tecrübesi olup bu fikre ilgili arkadaş varsa tasarım ve maddi açıdan destek sağlayabilirim. Birkaç ay içinde güzel pazarlamayla 1k + gelir sağlayacağını düşünüyorum
Sitenizdeki etkileşimler tıklamalar ve sitede kaç saat aktif kalmaları önemlidir reklam alabilmek için eğer bunları karşılayan bir domaininiz varsa reklam alabilmek çok kolay olacaktır aksi taktirde kolay kolay reklam alamazsınızSiteye reklam koyup para kazanma ile ilgili bilgi nerden edinirim
Önerin için teşekkürler dostum. Zaten premium wix hesabım vardı ve izlenmeli . com olarak bağlıydı fakat henüz tüm işlemleri bitmediği için yayında değil o yüzden sizlere taslak olarak gösteriyorum. Sadece burdan sonrası siteyi yayınlama, google aramalarda gözükme, ziyaretçi çekme, ve para kazanma aşamalarını bilmiyorumdostum tasarım gayet güzel ama şöyle bir şey var daha önce wix kullandım yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz versiyonunda reklam koyulmuyordu siteye yani herhangi bir gelir olmuyordu. Eğer bir miktarda param var diyosan wixin paralı versiyonlarından alabilirsin veya direk google üzerinden ücretsiz bir şekilde blogpost.com ile biten bir site koyup reklam ekleyip gelir elde ediliyordu diye hatırlıyorum. Onun dışında şöyle bir şey de var ücretsiz bir şekilde domain alabiliceğin ve tasarımın tamamen sana ait olabiliceği her şeyi senin yönetebiliceğin sitelerde var ama biraz kalitesiz oluyo domainleri (.ml ve .kl tarzı bitiyo sonları) ve tasarımları
(biraz uzun oldu kusura bakma.)
Tasarladığım site öyle karmaşık bir şey değil hocam o yüzden herhangi bir temaya ihtiyaç duymadan birkaç tasarımla tüm işlerimi halledebiliyorum. Ben de wix üzerinden yapmak istemezdim fakat wp konusunda hiçbir bilgim yok wix bana daha kullanışlı geliyor. Açıkçası bilgilerinden faydalanmak isterim bu projeyi ileriye taşımak istiyorum. Mümkünse de sitenin ismini alabilir miyim özelden?Hocam ben bu zamana kadar bir sürü site açtım şuandada bir sitem var SSL sertifikasından tut ddos(saldırı koruması) güvenliğini kendim yaptım bence wixden açma derim piyasada bissürü script var sana yardımcı olurum soracağın bir soru olursa yazarsın bana.
Linkini bıraktığım site sadece taslak dostum. Tabii ki zamanla para kazandıkça o işlere girişirim fakat şu an siteye çok fazla film ekleyecek vaktim yok o yüzden imdb top 50 film başlangıç için yeterli olacaktır. Tavsiye kısmına da başlık başlık eklemeler yapılacak örneğin: izlenmesi gereken en iyi 10 yabancı dizi gibisindenDostum geleceğe yönelik seni ve sahibi olduğun siteyi üste yükseltebilicek bir kaç şey önerebilirim sadece. En iyi filmleri IMDB Puanına göre düzenle ve her öneri olarak gösterdiğin film'in teasırını koy ve kendi yorumlarını yap. Hatta bunun üzerine youtube kanalı açıp oradan da bir gelir elde edebilirsin film,dizi ile ilgili konuşarak. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Boş konuşma agawix güzle ben açsam wix derim
Sen de boş konuşma kardeşimWix Üzerinden Yapman Güzel Hem Kaliteli Hemde Güvenli Kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?