Merhaba arkadaşlar onca dersler görüp günlerce uykusuz kalıp wordpress ile yaptığım websitesi hacklendi ve sayfa bulunamadı oldu site hiç yardım etmiyor f5 attığımda bazen değişik şeyler yazıyor ve gidiyor bu neden olur nasıl çözebilirim emeklerim çöpmü oldu
war ez kullanmadım yedeklerim yokwp admin paneline giremiyor musun giriyorsan kontrol etmelisin eğer giremiyorsan kurduğun host dan silip tekrar kurmalısın. mesela wp teması bile virüs olma ihtimali var. veya açık vardı sitende gg oldu
peki neden çalmaların yanında herşeyi berbat ettiler domain olsun site tasarımı olsun gelecek vaat ediyordu okadar adsler aldık güzel bi trafik vardı bitti biranda geri yerimi alabilirmiyimÇok fazla sıte açıgın varsa veya kontrol yapmadıysan yenı sıte kodu yazmakdansa çalmayı tercıh edıyolar
yapabileceğin birşey yok wordpress kullanmanı önermem.Merhaba arkadaşlar onca dersler görüp günlerce uykusuz kalıp wordpress ile yaptığım websitesi hacklendi ve sayfa bulunamadı oldu site hiç yardım etmiyor f5 attığımda bazen değişik şeyler yazıyor ve gidiyor bu neden olur nasıl çözebilirim emeklerim çöpmü oldu
Bu islere yeni baslayan kucuk hackerlar deneme ve alistirma yapmak icin cogunlukla guvenliksiz hedefleri secerler o yuzden olabilir.Merhaba arkadaşlar onca dersler görüp günlerce uykusuz kalıp wordpress ile yaptığım websitesi hacklendi ve sayfa bulunamadı oldu site hiç yardım etmiyor f5 attığımda bazen değişik şeyler yazıyor ve gidiyor bu neden olur nasıl çözebilirim emeklerim çöpmü oldu
kesinlikle XDcanları istemiş hacklemişler başka açıklaması yok bunun
Merhaba arkadaşlar onca dersler görüp günlerce uykusuz kalıp wordpress ile yaptığım websitesi hacklendi ve sayfa bulunamadı oldu site hiç yardım etmiyor f5 attığımda bazen değişik şeyler yazıyor ve gidiyor bu neden olur nasıl çözebilirim emeklerim çöpmü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?