anç istifa
Uzman Üye
Şahsen bende hiç çökme olmadı ama öneriniz zaten daha önce olan bir şey idi fakat benim kendi görüşüm sizin için loader daha kötü olur işlemci kullanacağı için, en azından böyle olunca belirli bir süre işlemci kullanıyor, oyuna injectleyince kapanıyor. Şayet derseniz onu da yapar kapatırım, ki böylesi her türlü daha sağlıklı ve güvenli.Selamlar, WSReborn kullanan birisiyim ve sistem özelliklerim pek de iyi değil. Oyuna girdiğim zaman bazen oyun kapanıyor ve tekrar işlemleri yapıyorum, bu sırada kişiler zaten kasılmış oluyor. Sadece bu hilede değil, diğer hilelerde de bunun olduğunu düşünüyorum. UI üzerinden değil de bir launcher gelse aslında güzel olabilir, Chrome gibi şeylerle hiç uğraşmayız.
bende öyle düşünüyorumban riski cok artar
evet launcherda ban riski daha yüksekeskiden sürekli sc den ban yerdim , siteye geçtik 1 kere olsun ban yemedim .
ban riski artar diyedir büyük ihtimalAslında mantıklı ama hocalarimiz yapmiyorsa illaki bir bildikleri vardir bilemiyorum aslinda güzel fikir
evet şuan zaten oturmuş bir düzen var bozcaklarını hiç sanmıyorumŞuan ki düzen gayet iyi bence, arkadaşların da belirttiği gibi ban riskinin artacağını bende düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?