Bir ibne benim herseyimi soydu bende ona bir ibnelik yapmak istiyotum acil lazimBu baya hırsızlıkşuan insanları dolandırmak için yardım istiyorsun
1 kisiye yapacam carimi soydu serefsiz tam tamina 1000tl lik hesabimi soyduTam anlamadık ama herhalde hesap çalmak istiyorsun site kurarak doğru mu?
Bir ibne benim herseyimi soydu bende ona bir ibnelik yapmak istiyotum acil lazim
Post automatically merged:
1 kisiye yapacam carimi soydu serefsiz tam tamina 1000tl lik hesabimi soydu
Ben anlamiyorum hic ilaki ole site kurmanin yolu vardir o yuzden yardim istedimBu Hilelerde En az 30 yorum denmis bunu acıklayabilecek olan birisi varmı bize
Ne yazim YouTube bilmiyotum kivalla nasıl kurulur bilmiyorum ama youtube bi bak orda vardır
1 kisiye yapacam herkez yapiyoda benim olani geri almak icin sadecedostum bunu yapmanı cidden önermem basına ciddi belalar alabilirsin
Sitenin birebir taslağını yapıp sahte bit url kullanman gerek hptts güvenli bildiğim kadarıyla hptt gibiMillet mesela site kuruyo iste burdan gireceksin hesabini su kadar epn gelecek mesela saltanatmt2 de su var var veriyo linki giriyosun girdin an adama hesap gidiyo bende bole bi site kurmak istiyorumda becremedim bilen birisi yardimci ola blirmi acaba
nası bi site kurmak istiyosan mesela yazılım sitesi kurmak istiyon youtube nasıl yazılım sitesi kurulur diye yaz çok iyi videolar vardır eminimNe yazim YouTube bilmiyotum ki
Mesela yazdim gibi metin2 sitesi olacak hesap gir ne kadar para istiyosun falan gfilan yazacak ona giren kside direk hesabi bana geleceknası bi site kurmak istiyosan mesela yazılım sitesi kurmak istiyon youtube nasıl yazılım sitesi kurulur diye yaz çok iyi videolar vardır eminim
Bende cok iyi bliyorum ama milete yapmyacam ki 1 tane serefsize yapacam benim olani alacam sadeceDüşündüğün şey hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?