Onaylı Üye
Gel lole knk hesap kasıp satarız devamArkadaşlar merhaba başlıktanda anlaşılacağı gibi site kurup reklam koyarak para kazanılabilir mi ? bunu denemiş veya tecrübesi olan birisi cevaplarsa sevinirim sürekli evde boş boş lol oynayıp vakit geçiriyorum ama artık sıkıldım başka şeylere emek vermek o sıradada para kazanmak istiyorum
Clickbait yapsam tutar mıwix.com da belli bi tıklanma üzeri para alıyorsun . Ama biraz fazla bi tıklanma
Bilmiyorum clickbait e bağlıClickbait yapsam tutar mı
Kanka hemen para kazanmak istemiyorumda emek vermek istiyorum mesela lol ile alakalı oyunlarla genel olarak alakalı bilgi falan mesela yasuo ct nedir ufakda olsa zamanla hit alır arada bi clickbait atarsam tadından yenmez ama sadece amacım para kazanmak değilSite kurma işleri ve büyütme işleri zordur hocam. Basit işler değil hemen siteyi kurup 1 ayda para kazanmaya başlayamazsın emek vermen gerekiyor. Siteye para harcaman gerek .com domain alman lazım siten için veya .org .net gibi.
Ben çok uğraşmadım böyle işlerle ama, iyi bir site yapmak için para ödemen gerekiyor. Öyle çok para ödemen gerekmez hazır site tasarımı alırsın bide uzantısını .org veya .net yaptırırsın sitenin tadından yenmez. Ondan sonra makaleni bloğunu veya oyunlarla ilgili ne yapmak/yazmak/oluşturmak istiyorsan yapabilirsin. Kolay gelsin.Kanka hemen para kazanmak istemiyorumda emek vermek istiyorum mesela lol ile alakalı oyunlarla genel olarak alakalı bilgi falan mesela yasuo ct nedir ufakda olsa zamanla hit alır arada bi clickbait atarsam tadından yenmez ama sadece amacım para kazanmak değil
Eyvallah dostum kesinlikle zaten hosting ve domain alıcamBen çok uğraşmadım böyle işlerle ama, iyi bir site yapmak için para ödemen gerekiyor. Öyle çok para ödemen gerekmez hazır site tasarımı alırsın bide uzantısını .org veya .net yaptırırsın sitenin tadından yenmez. Ondan sonra makaleni bloğunu veya oyunlarla ilgili ne yapmak/yazmak/oluşturmak istiyorsan yapabilirsin. Kolay gelsin.
Ama site işinde sabırlı olman gerekiyor ciddi bir site kurup hem para kazanıp hemde hitini arttırmak istiyorsan. Bende bi ara uğraşmak istemiştim sonra üşendim. Sen üşenme kanka, herşeyin peşinden gidip o şeyin elinden tutmak gerekir.Eyvallah dostum kesinlikle zaten hosting ve domain alıcam
kanka eğer lolde iyiysin siteden 3 -5 kurus kazanıcam diye uğraşma ben lol oynayarak 3 bin lira kazandım 1 ay onlinesan yardımcı olabilirimArkadaşlar merhaba başlıktanda anlaşılacağı gibi site kurup reklam koyarak para kazanılabilir mi ? bunu denemiş veya tecrübesi olan birisi cevaplarsa sevinirim sürekli evde boş boş lol oynayıp vakit geçiriyorum ama artık sıkıldım başka şeylere emek vermek o sıradada para kazanmak istiyorum
Ben Çok denedim Reis ama bu işe düşmen gerekiyooo 20 falan kazanmıştım oda 3 ayda en az bıraktım iyi forumlar :gelisirabii::gelisirabii::gelisirabii:Arkadaşlar merhaba başlıktanda anlaşılacağı gibi site kurup reklam koyarak para kazanılabilir mi ? bunu denemiş veya tecrübesi olan birisi cevaplarsa sevinirim sürekli evde boş boş lol oynayıp vakit geçiriyorum ama artık sıkıldım başka şeylere emek vermek o sıradada para kazanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?