Site scripti editlemeyi bilenler içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
Elimde bir script var(site scripti .html olarak) ve bunun içine giriş yapma kayıt olma ve kayıtlı kullanıcıların ticket atabilmesi özelliklerini eklemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edebilecek herhangi birileri varmı

Ultra Üye
Ödüller
7
Kardeş, İnternette hazır scpritler var.
Böyle şeyler sitenin türüne bağlı.
Mesela bir Blog Sitesinde Olan şeyleri forum sitelerinde yapamassın.

Süper Üye
Ödüller
6
Banlı Üye
Sana Yardım Ederim Ama MemoryHackers Misyonuna uymaz

Süper Üye
Ödüller
6
Etmiyecem İnterneten hazır script indir düzenle kulan zor bişe değil
tamam zor birşey olmayabilir fakat ben elimdeki scripte eklemek istiyorum elimdeki scriptte var bu özellikler fakat db ye bağlı olmadığı için çalışmıyor bu arada *etmeyeceğim*

Üye
Ödüller
3
Merhaba, bahsettiğiniz şekilde yapmak elbette mümkün. Fakat bunun için öncelikle eliniz de bulunan html formatında olan dosyaları dinamikleştirmeniz gerek aksi taktirde yanıt vermeyecektir. Bunun için de php asp gibi diller de bilginiz olması gerekmekte. Size önerim hazır scriptler kullanmanız internette ücretsiz bir çok script bulunmakta. İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
6
Merhaba, bahsettiğiniz şekilde yapmak elbette mümkün. Fakat bunun için öncelikle eliniz de bulunan html formatında olan dosyaları dinamikleştirmeniz gerek aksi taktirde yanıt vermeyecektir. Bunun için de php asp gibi diller de bilginiz olması gerekmekte. Size önerim hazır scriptler kullanmanız internette ücretsiz bir çok script bulunmakta. İyi forumlar.
elimdeki scriptte kayıt olma bölümü var zaten sadece database'e bağlamam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim

Üye
Ödüller
3
Özel mesaj yolu ile ulaşırsanız yardımcı olabilirim.

Banlı Üye
mesaj at bana sitenin index kodlarını at ekliyim giriş kısmı ancak veri tabanı lazım ticket kısmı yapılır o kolay

Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
Yerinde olsam dreamweaver keni tasarımımı ve kodlarımı yazarak 1 2 hafta uğraşarak harika işler cıkarırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.