20 Şub 2018 #1 TaVR0n T Üye Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Arkadaşlar bu sorun şuan bir tek bende mi var ? adblock vs herşey kapalı ama sitede re#lam çıkmıyor ve loaderi çalıştıramıyorum , diğer sitelerde böyle bir sorun yok sizde de böyle mi ? ( başka tarayıcılarda da denedim yine aynı ) Son düzenleme: 20 Şub 2018
Arkadaşlar bu sorun şuan bir tek bende mi var ? adblock vs herşey kapalı ama sitede re#lam çıkmıyor ve loaderi çalıştıramıyorum , diğer sitelerde böyle bir sorun yok sizde de böyle mi ? ( başka tarayıcılarda da denedim yine aynı )
20 Şub 2018 #2 #Eq1NoX ÖLÜYÜM Süper Moderator Katılım 21 Eki 2015 Mesajlar 5,105 Çözümler 51 Tepki puanı 4,553 Ödüller 20 10 HİZMET YILI Reklam Cıkmıyorsa Yotube Veya Google R*klam larına Tıkla Herhangi Bi R*klama Gir Sitede Bi İhtimal R*klam Cıkar Oyla 0 Olumsuz oyla
Reklam Cıkmıyorsa Yotube Veya Google R*klam larına Tıkla Herhangi Bi R*klama Gir Sitede Bi İhtimal R*klam Cıkar
20 Şub 2018 Konuyu başlatan #3 TaVR0n T Üye Katılım 13 Ocak 2017 Mesajlar 35 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI #Eq1NoX' Alıntı: onay sistemi Cıkmıyorsa Yotube Veya Google R*klam larına Tıkla Herhangi Bi R*klama Gir Sitede Bi İhtimal R*klam Cıkar Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler admin işe yaradı. Konu kilit Oyla 0 Olumsuz oyla
#Eq1NoX' Alıntı: onay sistemi Cıkmıyorsa Yotube Veya Google R*klam larına Tıkla Herhangi Bi R*klama Gir Sitede Bi İhtimal R*klam Cıkar Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler admin işe yaradı. Konu kilit