Sitede raporlama yapanlara Spam Fighter verilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Görüş ve öneri olarak iletmek istiyorum. Belirli bir sayıda spam mesajlarını rapor eden kişilere Spam Fighter unvanı verilebilir bence. Misal olarak 500 spam mesajını rapor eden kişilerin böyle bir unvanı alması forumları hareketlendirebilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet güzel olabilir gereksiz mesajların ve spam mesajların önlenmesi için güzel bir öneri.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum gereksiz rapor sayısı çok olabildiğinden önce bir doğrulanmış rapor sayısı sistemi gelmesi lazım sonra bu olabilir. Rapor sistemini abartıyorsunuz bence. Hadi tamam raporladınız falan ama sistem saçmalık olur. Gelen geçen Spam Fighter olsun ozaman.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Spam fighter ünvanına sahip olan üyelerin raporlarına öncelik verilmeli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum gereksiz rapor sayısı çok olabildiğinden önce bir doğrulanmış rapor sayısı sistemi gelmesi lazım sonra bu olabilir.

aslında kast ettiğim şey raporlanan mesajlar zaten kaldırılıyor. doğru spam mesajlarını rapor edenler ünvan alırken normal mesajları rapor edenler uyarı alabilir.

Rapor sistemini abartıyorsunuz bence. Hadi tamam raporladınız falan ama sistem saçmalık olur. Gelen geçen Spam Fighter olsun ozaman.

kardeşim forumlarda spam mesajı olmazsa kimse kolay kolay spam fighter olmaz birincisi , ikincisi insanlar spam fighter olmak için boş yorumları raporlarlar ve bunu üstlenmek isteyen kişiler sürekli bir online durumu gösterir.

KRAL
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence çok saçma olur gibi zaten anlamsız mesjlari silinebiliyor çok abartılı olur bence

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yav sen şu işi geçde, spam fighter ayağına rankı kapıp valorant hilesine girmek istiyorum de daha basit kalsın arada birde gördüğün gereksiz şeyleri raporlarsın. Tamam olur senden spam fighter. Bana hiç samimi gelmedin açıkçası diğerleri ne yorumlar bilemem iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardeşim dalga mı geçiyorsun sitedeki herkes zaten hile için burada değil mi kimse burada kimsenin hayrına birşey yapmıyor.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar,
Öneriniz için teşekkürler. Zaman zaman ekip arkadaşı arayışımız oluyor ve başvuru konusu açılıyor. Başvurular değerlendirilip inceleniyor. İnceleme sonucunda ekibe katılmaya hak kazanan kişilere yetkisi veriliyor. Spam Fighter alım başvurusu açıldığında da Yönetici Başvuruları kategorisinden duyurusu geçiliyor ve başvuru konusu açılıyor. Yönetici Başvuruları kategorisini takip edebilirsiniz, Spam Fighter ihtiyacı oluştuğunda kategorisinden konusu açılır. Şartları sağlıyorsanız ve bu işi yapabileceğinizi düşünüyorsanız başvurabilirsiniz. Olumlu ya da olumsuz geri dönüş sağlanır. Geçmişte yapılan yönelik raporlar ve kişinin aktifliği de başvurularda bir etken olarak değerlendirilebilir.

https://memoryhackers.org/forums/yonetici-basvurulari.13/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...