Madem öyle benim açımdan kurallarda büyük eksik var gibi gözüküyor umarım yakında toplantı gibi birşey olursa çözüme ulaşılırMaalesef kardeşim haklısın fakat kurallara uygun olmadığı sürece konulara dokunmamız mümkün olmuyor.
Kurallara aykırı bir durum gördüğünüz zaman Rapor butonu ile bizlere bildirebilirsinizMadem öyle benim açımdan kurallarda büyük eksik var gibi gözüküyor umarım yakında toplantı gibi birşey olursa çözüme ulaşılır
Boş konu açmaktan reportlanabiliyormu ?Kurallara aykırı bir durum gördüğünüz zaman Rapor butonu ile bizlere bildirebilirsiniz
Bende raporlamayı düşünüyodum da fazla repoet atacağım için ban yemekten korkuyorum artık bende senin gibi yapıcamGüzel bir konuyu açmışsın kardeşim ancak bu konuyu açtıkları yer de çok önemli ben genelde Raporlarım zaten. Bu Duo - Squad - Bypass - Hile ekibi olayları o kadar arttı ki yetkililer artık PUBG Mobile Hileli Takım Arkadaşı Arama Bölümü açtılar. Şu sıralar biraz duruldu ama Bypass güncellendiği için coşar yine oralar
Bende raporlamayı düşünüyodum da fazla repoet atacağım için ban yemekten korkuyorum artık bende senin gibi yapıcam
tabi ki raporlayabilirsin bizler de içeriğe göre müdahale ederizBoş konu açmaktan reportlanabiliyormu ?
Aklımdaki soru buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?