coğu sitede kripto seceneği bulunmamakta kara para aklama olaylarından dolayı.Kriptodan alma imkanın yok mu?
Transerwife denediniz mi hocam hiçHocam şimdi bu konuda bilgili kişiler varsa anlatırsa müteşekkir olurum. Sorum şu dolardan yurtdışı sitesinde hesap sattım. mesela bu para sitede, çekmek için normalde paypal kullanabilirim ama alması çok zor bu yüzden bakmaya kalkışmadım bile. Onun dışında wise kullanmayı düşünüyordum wise seçeneği kaldırılmış. Webmoney, Payoneer seçenekleride var ama bunlar olurmu emin değilim yardım edebilirseniz hoş olur.
webmoney'den girdiğim sekmedeki görüntüyü bırakayım hiçbir şey anlamadım çünkü;
Ekli dosyayı görüntüle 86160
eğer başka bir yöntem varsa söylemekten çekinmeyin.
maalesef ona izin verilmiyorKriptodan alma imkanın yok mu?
eğer doğruysa gidip payoneer hesabı kuracağım veya webmoneyPayoneer bildiğim kadarıyla Türkiye'de hizmet veren legal bir firma o yöntemle alabilirsin.
hocam sitede vardı ama kaldırılmış yoksa wise herşeyi halletmiştim yaniTranserwife denediniz mi hocam hiç
Hangi site buHocam şimdi bu konuda bilgili kişiler varsa anlatırsa müteşekkir olurum. Sorum şu dolardan yurtdışı sitesinde hesap sattım. mesela bu para sitede, çekmek için normalde paypal kullanabilirim ama alması çok zor bu yüzden bakmaya kalkışmadım bile. Onun dışında wise kullanmayı düşünüyordum wise seçeneği kaldırılmış. Webmoney, Payoneer seçenekleride var ama bunlar olurmu emin değilim yardım edebilirseniz hoş olur.
webmoney'den girdiğim sekmedeki görüntüyü bırakayım hiçbir şey anlamadım çünkü;
Ekli dosyayı görüntüle 86160
eğer başka bir yöntem varsa söylemekten çekinmeyin.
teşekkürlersitenin size verdiği yöntemler dışında para cekmenizin imkanı bulunmamakta ordan herhangi birisiyle cekmeniz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?