- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
hocam hosting + .com kampanyası vardı 1 er yıllık 69 tl ye o çok uygun onu yapmanızı öneririmUmarım dostum ellerine sağlıkbu arada 1 yil 64 TL fiyat verdi site icin com lu normal fiyatlar mi bu
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam reklam yakında eklenecek şimdiden alışılsın diye hemen ekledimButon üstüne gelince felan büyüsün gibi bir şeyler kodla,
Addblocker kapat demişsin de sitende Reklam yok
Tamam reis kolay gelsin iyi günlerhocam hosting + .com kampanyası vardı 1 er yıllık 69 tl ye o çok uygun onu yapmanızı öneririm
Post automatically merged:
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam reklam yakında eklenecek şimdiden alışılsın diye hemen ekledim
bu sitenin ortamı güzel şahsen sadece lol hilesi için gelmiştim ama şuan lol hilesi hariç her makaleleri okuyorum yazıyorum felanSite sadece hile için deilmiş herkes muhabbet ediyor
tamam hocam çok şikayet geldi kaldırıyorum adblocker korumasınıHocam reklam engelleyici olayı maalesef sizin yararınıza olmayacaktır bunun örnekleri mevcut bkz. sözcü
kaldırdım efendimadblocker olmasaymış iyiumiş
teşekkür ederimGüzel gibi
reklam engelleyiciyi kapattım tekrar denermisiniz rica etsem.bende baktım reklam engelleyici çıktı kanka bakamadım soryy
beyaz alandanmı bahsediyorsunuz yoksa mavimi efendim teşekkürlerSiyah yap bence arka planı
güzel olmuş dostum başarılarının devamını dilerimreklam engelleyiciyi kapattım tekrar denermisiniz rica etsem.
Beyaz alandanbeyaz alandanmı bahsediyorsunuz yoksa mavimi efendim teşekkürler
tamam hocam deneyeceğimBeyaz alandan
teşekkür ederimgüzel olmuş dostum başarılarının devamını dilerim
teşekkür ederim ordan kayıt olamıyorsunuz admin paneline giriş yeri orası efendim forum da tek başımayım forumla tek başıma ilgilenemem şuanda o yüzden öyle bir planım yok teşekkür ederim fikirlerin içinİlk izlenim olarak çok sade olmuş karışık olmaması güzel ama biraz görseller ile desteklemen lazım haberleri de site tasarımınıda.
İkinci olarak köşede farkettim üyelik sistemi var.Ama inan bana hiç belli olmuyor özellikle inceleyince anladım.
Ve son olarak küçükde olsa yaptıgın içerikle ilgili forum bölümü olursa tadından yenmez
Eline sağlık...
teşekkür ederim efendimSade olması hoş daha iyiside olabilir eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?