teşekkürler hocam sayenizde daha iyi yerlere geleceğim inşallahbaşarılı bir blog kardeşim ustunde daha iyi calısırsan dahada güzelleşir.
teşekkürlerkırmızı aşırı olmuş
ilgin alakan için teşekkür ederim gözden geçireceğimMobil tema biraz daha göze hitap eden bir tema ile değiştirilebilir
seo bakımından wordpress 1 adım önde olduğu için wordpress kullandım hocamRenk boğucu biraz. birde wordpress mi kullandın? Ben genelde datalife engine kullanırım. Kullanımı daha basit ve güzel temaları var.
thanks broCreate quick links to show off your logo to colleagues, and even showcase it mocked up on websites
kanka kırmızı fon renklerin insan üstünde etkisi vardır kırmızı bogucudur mc donals vs bilinçli kullanır alıp çıkarsın gibi düşün arka fon rengini iç acıcı bişiler yapabilirsin ama emeğine sağlık güzelMerhaba arkadaşlar dün sitemi paylaşıp eksiklerimi vs sormuştum değerlendirmeler sonucu çok sade, reklam engelleyici gibi şeyleri düzelt demiştiniz ve elimden geldiğince ayarlamaya çalıştımm bi bakarsanız sevinirimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka kırmızı fon renklerin insan üstünde etkisi vardır kırmızı bogucudur mc donals vs bilinçli kullanır alıp çıkarsın gibi düşün arka fon rengini iç acıcı bişiler yapabilirsin ama emeğine sağlık güzel
inşallah kardeşimteşekkürler hocam sayenizde daha iyi yerlere geleceğim inşallah